CO MAM JEST?

Príspevok v téme: CO MAM JEST?
olympia

dobryyy den:)prosim vas ako schudnut?mam 17 rokov 170cm a 55kg....mozno sa to bude zdat niekomu ako optimalna vaha alebo ako to nazvat,ale na sebe vidim ze to tak nie je.nie zeby som bola tucna-nie,ale zasa nemam ani vysnivanu postavu.Ako schudnut?ale bez ubytku svalovej hmoty...lepsie povedane co mam jest? ps:ale mäso nejem

Filaga

neposmievam, ale ver tomu ze ani za rok nebudes vsetko vediet spravne cvicit. vies urazat ta to moze iba vtedy ked si v tomto odbore diletant, inak by si tu reakciu pochopila.

olympia

to filaga
hej pocuj a preco 2 roky?nechapem ci sa posmievas alebo ci to myslis vazne.ako to myslis aby som vedela zcasti cvicit?

RNG

Na adresu AD-Deprex.
Je to bylinny homeopaticky prostriedok, vyrobca uvadza 2 byliny menom, ostatnych 8 neuvadza.
Vyrobca, Vasa International je v Tampe(Florida, USA) ma impresivne stranky na nete, ale cela spolocnost ma v sucasnosti len 30 zamestnancov, a vacsina z 2 milionoveho obratu firmy je z kozmetiky.
www.npicenter.com

RNG

To by malo reagovat pomerne rychlo-par dni.Nie je to nieco, co sa buduje mesiace, ako niektore tukorozpustne vitaminy.

olympia

prosim vas este by som sa rada opytala ze za aku dobu sa mi hladina serotoninu podari upravit ak budem jest to, co ste mi poradili castejsie,resp. kazdy den???dakujem :)

Alternativa

Hladinu serotoninu pomozu upravit banany, ryby, moriak, susene datle, burske oriesky - tieto prirodne zdroje obsahuju tryptofan /to je esencialna aminokyselina, ktoru vyuziva mozog spolocne s vit.B6, niacinom a horcikom pre tvorbu serotoninu/. Preto stale prizvukujem KOMPLEXNU vyzivu :D

gaba

že sa nedokážeš kontrolovať v jedle nie je chyba slabej vôle ale nedostatku serotonínu v modzgu-pomôžu AD-Deprex.