preco so mnou je ked nechce zavazky?

Príspevok v téme: preco so mnou je ked nechce zavazky?
brrr

mam na tele defekty krasy,ktore ma vzdy rozladia a privedu do smutky,ked sa vidim v zrkadle. kriva nosna prepaska,chybajuci zub-nie od pokazenia,ale nenarastol a ani nenarastie,lebo mam posunutu sanku, mam jeden prsnik padnuty a bradavku kazdu inu,male pisky vacsie ajko velke pisky ohambia,jeden kutik pier posunuty dodola, pehy,akne,10 kil navyse... no nie som az taka ohava. mam priatela,ale on nechce rodinu....mam pocit,ze sa za mna hanbi aj ked na druhej strane ma ma rad. sme spolu vyse roka a je odomna o 8r.starsi ja mam 26r. mozno je prob. aj v tom,ze nemam vzdelanie a on riadi firmu. preco so mnou tada je,ked nechce zavazky....hanbi sa za mna? a jeho podriadena sa knemu ma... som nestastna s toho ze som stale sama a nevladzem hladat si noveho rovnocenneho partnera. nenavidim sa,ze som tak hlupa.

nikpia

Pre BRR...preco sa podcenujes? urcite si pekna....ja mam tiez jednu bradavku vacsiu ako druhu, priatel si to vsimol a zabavame sa na tom....ver ze to nemoze nijak zhorsit tvoj zivot..a bradavky su na to aby babo z nich salo mlieko..a ver tomu ze ked raz dietatko budes mat nebude si vyberat vacsiu abo mensiu..bude pit z oboch...lebo bude hladnucke...

zabka

prestan sa uz podcenovat chod ku kadernicke daj si urobit nejaky novy uces kup si najake nove veci na oblecenie nieco sexy pekne sa namaluj zacni chodit cvicit a hlavne samaj rada taka aka si ale ked nebudes nieco zo sebou robit tak sa tvoj drahy zachvilu s tebou aj rozide neboj sa aj napriek nedostatkom skraslit sa pomaha to a urcite sa budes citit lepsie a hlavne nebud sama obklopuj sa ludmi to pomaha najviac a ziadna psychiatria...velmi ti praje vela stastia

brrr

dakujem za vase nazory... mozno som si len vytvorila sama komplex... berie ma medzi svojich kolegou,priatelou a poznam aj jeho rodinu.... ale stale sa citim sama-a chodim aj k psychiatrovi ak vas to zaujima,ale nepomaha to

fraisee

kazdy sme nejaky, kazdy ma nejake vady, o to viac sme zaujimavi.. vypisujes vsetky nedostatky, asi si nespokojna s vyzorom ty sama, tak uprav na sebe co sa da. nemozme sa kazdy lutovat pre to ako vyzerame. a ze si hlupa? pokial clovek sam od seba nezbiera info a nekukne do knihy - prepac to uz je tvoja lenivost. kazdy by sa mal snazit vytazit zo zivota maximum. nepaci sa mi ze sa lutujes, u mna to je znak toho, ze clovek rezignoval uplne, ze je slaboch. a ani krasne tvaricky to nemaju v zivote najlahsie.

Volumka

Tak aby som to uviedla na správnu mieru, vonkajšia krása je dôležitá iba pri prvom dojme, aby sme na človeka zapôsobili, ale keď ona na neho zapôsobila, tak potom je zbytočné sa tu baviť o vnútornej a vonkajšej kráse... nemyslíte?

shine

a vies co?...Preco sexiblondinka, ktora laka svojim vyzorom mala milion chlapov a teras je sama, ma depky a stratila aj najlepsiuu kamaratku?..hm?..no lebo zabudla na vnutornu krasu vies..myslela si ze to ze je celkom pekna ziska srdcia mnohych chalanov ale nie, je to pribeh z mojho zivota a ver mi, ze ona to ma ovela horsie ako ty.Kazdy ju len vyuziva a nikoho nema. Je sama. A ty, mas priatela, ktory ta lubi taku, aka si. Chapes?..si krasna..svojim spôsobom si krasna a preto ze tvoj priatel sa nechce zaväzovat, neznamena ze sa nebude chciet nikdy. Mozno potrebuje cas mozno ma ine dovody a mozno by si sa snim mala otom porozpravat...a to slovo rovnocenny vztah co ma znamenat???...ved ked on lubi teba a ty jeho, nezalezi na zovnajsku. Tak vela stastia prekonaj svoje vnutorne podcenovanie..

kalinka

A aby ti bolo lepšie: ja mám riedke vlasy, odstávajú mi uši,úzke pery, akné, nejaké kilá navyše, tiež mám riedke zuby lebo jeden sa neprerezal a určite by sa našlo kopec ďalších chýb. Tak hlavu hore si úplné normálne pekná, mladá holka, ktorá sa páči normálnym chalanom.