Čo sa vám nepáči na mužoch?

harmona

no, uz je to 7 rokov fuc od posledneho prispevku, tak sa asi hodne zmenilo, ale sebeckych a agresivnych zrejme stale nik nema rad...hlavne tie, co hladaju niekoho na cely zivot, pokial je to mozne, tak tie hladaju ine hodnoty ako 17 rocne nevyzrete pipky.

bledon

baby vy si moc myslite o tom ake to je jednoduche... ze chlap nemusi byt pekny atd... v dnesnej dobe by som povedal ze to je najdolezitejsa vec co zeny pritahuje..... zeny idu radsej po peknom muzovi ktory mal v posteli 10 lahkych zien a je navyse absolutne nevychovane hovado ako po niekom kto ma rozum a je slusny... vetsina zien je taká a je mi ich luto...pevne verim ze existuju aj tie druhé typy zien :(

rexs

Myslim,ze by mali zakazat vsetky romanticke filmy.Aspon by sa tym jednak prestala skreslovat realita,a jednak by zeny zacali brat zivot vaznejsie a neocakavali by neustale nieco viac,co im realny zivot nemoze na rozdiel od romantickych filmov,dat.A mozno by si viac zacali vazit aj city tych obycajnych muzov,ktori nie su typmi Brad Pitt alebo nejakymi inymi superhrdinami.

ronin

Ja si osobne myslim,ze aj ked mnohi muzi sa navonok spravaju agresivne a hrubo,tak napriek tomu dokazu byt voci sebe daleko uprimnejsi a tolerantnejsi ako zeny.Ak si aj nieco povedia,dokazu to vyriesit hned a nie o par mesiacov cakajuc na to,ze ten druhy ich pride odprosit,neohovaraju a nehodnotia na tych druhych kazdu malickost.A hlavne,co sa tyka citov,vedia,co chcu a ak niekoho maju radi,tak ho maju radi a nerozmyslaju v intenciach:mam ju rad,nemam ju rad?A ak citia,ze ich city su opätovane,tak ich to nemoze zacat nudit,ako je to v priprade opacneho pohlavia.

Janulka

Je zarážajúce, že k téme sa nevyjadril ani jeden z vás (mužov). Žeby vám "mužskej väčšine" nič neprekážalo na kamarátoch, kolegoch, známych?
Je to diskusia, a bolo by vhodné vyjadrovať sa k téme a mať úctu k druhým (rešpektovať názory ostatných, venovať im pozornosť a zamýšľať sa nad tým, čo druhý hovoria, reagovať šetrne a chovať sa k nim s úctou ako k plnohodnotným rovnocenným partnerom).

Jarka77

kraton musim s tebou suhlasit ze niektore zeny nevedia co chcu a presne ked im muz splni vsetko nie je dobry ale to su este nezrele zeny resp. dievcata oni neskor pridu na to ze co je v zivote podstatne a ked nie ich chyba.

kraton

Ako zastanca muzskej populacie sa zastavam nazoru, ze zeny mnohokrat same nevedia co vlastne chcu. Ak sa aj najde muz, ktory je ochotny splnit zene vsetko, tak ta zena ho vo vacsine pripadov necha, pretoze uz v nom nevidi vyzvu, resp. ma vsetko co chce a stale chce viac.
Ale kazdopadne je zaujimave sledovat tieto prispevky a urobit si nazor ako muzov vnimaju zeny.
Mozno by stalo za to spravit podobne forum, ale obratene.

Jarka77

A co sa mne osobne paci na muzoch? Ked su priami teda vacsina.Su super ako kamarati lebo neziarlia ako niektore kamaratky ale stale sa to neda jednoznacne zaskatulkovat pre vsetkych.Vedia nas zeny ochranit.Muzi su viac technickejsie typy ako my zeny.Ja nie som vobec feministka ani nic podobne.Muzi sa nezatazuju nad niektorymi somarinami ako niektore zeny. Niekedy vedia nas zeny viac pochopit ako zena.Mne sa paci kamaratsvo ked su chalani kamarati malokedy ich rozdeli nejaka zena ale u zien to je opacne. Takze tak.

Jarka77

Hanhiballector Ja mam napr. 29 mam svoj nazor na muzoch namyslim si ze muzi su lepsi alebo zeny lepsie.Zalezi to od kontretnej osobnosti.Nemyslim si ze mam pubertalny nazor ale tvoj nazor ti neberiem a respektujem to.Je tu len debata co sa zenam paci a nepaci na muzoch.Ja stale tvrdim zeny a muzi su ini je to tak dane a stale ide o vzajomnu toleranciu a kompromis a to koniec koncov ide aj ked su dve zeny kamaratky tak sa respektuju nie su rovnake tak ako aj dvaja muzi nie su rovnaki a ked su kamarati neznamena ze su rovnaki ale ze sa respektuju a toleruju.Ani muzi ani zeny nie su panmi sveta. Ozaj zalezi na osobnosti cloveka skor ako to ci je muz alebo zena. Su niektore zeny poriadne potvory ktore vedia vyuzit muzov a tak isto su muzi ktori vedia zneuzit zeny. To k tvojmu prispevku