Veľká hrča v prsníku...

Príspevok v téme: Veľká hrča v prsníku...
cooldjka

Ahojte.Mám cerstvych 18 rokov a v pravom prsníku som si nasla obrovskú hrcu. Mam relativne velke prsia,preto neviem,ako dlho ju tam mam. neboli,ani nie je zacervenana,nemam teplotu,ale tlaci sa smerom vonku z prsnika,smerom k bradavke,teda je najlepsie hmatatelna na pokozke bradavky. Velka je asi ako golfova lopticka,moze mat rozmery,ze by sa vosla do zovretej dlane. Neviete mi povedsat co s tym..?co to moze byt? odkedy som ju nasla,tak sa nezvacsila ani nezmensila.ma taky hrckovy povrch ako zrezenina nejaka,lenze som sa nikde nebuchla..mohol by prosim napisat niekto kto mal napriklad aj tukovu hrcku,ze ako sa to prejavovalo,odstranilo..adt..budem rada za kazdu reakciu..dakujem. a drzte prsty

Ria22

Ahojte,mala som podobny problem.Taktiez som sa velmi bala a taktiez som mala dost velku hrcu v stvrtom kvadrante.Nastastie vsetko dobre dopadlo,hrca sa mi vstrebala,beriem antikoncepciu,ktora mi okrem ineho upravila aj tento problem.Hlavne sa netreba bat a verit svojmu lekarovi.Bez toho to nejde.

Trash

Nebavme sa tu o stadiach rakoviny...Pekne chod k lekarovi a uvidis,ze to nie je nic vazne.A napis nam ako si dopadla:)

Trash

Mna to bolelo velmi na dotyk.Naozaj velmi.A doteraz ma to miesto bolieva.Samozrejme,pred menzesom,ale niekedy aj mimo.Taka cudna bolest.Ale moj lekar ma kontroluje a ja mu bezprostredne doverujem.

1962

dobre pôjdem a potom sa ozvem i keď neverím, že to bude v poriadku, ale mám pocit, že sa mi to nezvačšuje, ale skôr ma teraz akoby pálilo v ňom aj ty si mala taký pocit

Trash

Mne sa netreba ospravedlnovat:)Len je kvantum ludi,ktori zanedbaju svoj stav prave takymto postojom a potom cakaju od lekarov zazraky.Bud vdacna,ze sa to objavilo,chod k lekarovi a uz je to len v jeho rukach a v rukach tam hore.Ja si myslim,ze to nie je nic vazne,ale to je na lekarovi,samozrejme.Je jasne,ze sa bojis,ale bolo by to este horsie,ak by si to dusila v sebe a rozmyslala nad tym.

Trash

Ano,lebo vplyvom hormonov sa ti to zvacsilo,to je samozrejme.Ja neviem,co chces pocut?Sed doma a cakaj co ti je?Podla mna to nie nador ani nic zhubne.Ja som isla k lekarovi ihned,tiez som sa bala.Ale isla som,je to moj zivot a moje telo.Ak je tebe lahsie sediet doma a uvazovat nad tym,co ti je,kludne.Mna do toho v podstate nic nie je,ja som ti poradila,urob,co povazujes za spravne.