bolesti zubov?

jana333

zuzana, dakujem za odpoved. Zajtra idem este raz k usno-nosovo-krcnej a zbehnem k inemu zubarovi. Inak musim dodat,ze ma dost boli krcna chrbtica(pred 2 rokmi som mala vyskoceny stavec), v praci mame neustale pustenu klimatizaciu, ktora mi dost vadi. Ked sedim, tak ma neboli len chrbat a sanky, ale aj hlava.

zuzana z kosic

Jana333, ak ti rtg nic neukaze, ta bolest zubov moze byt od krcnych stavcov. Ja sama som tym presla, moja bolest bola v pravej hornej celusti, zubari mi vytrhli 4 stolicky na tej strane a bolest neustupila. Nakoniec mi chiropraktor urobil rtg krcnych stavcov, ktore boli vyskocene na vsetky strany, vsetkych sedem. Po 9 mesiacoch napravovania krcnych stavcov ma bolest v pravej hornej celusti presla uplne!

jana333

Dobrý deň RNG. Pýtala som RTG, žiaľ neurobil mi ho. Povedal, že podľa neho je to v pohode. Ale keď budem mať problémy, tak si ho mám dať urobiť sama a doniesť mu snímok. Snímok mám, pred 2 mesiacmi som mala tie isté problémy, tak som si dala urobiť,len som sa ho bála ukázať zubárovi. Aby si nemyslel,že robím niečo za jeho chrbtom. Môžem tento snímok teraz ukázať zubárovi? Alebo si mám dať urobiť nový? Ďakujem.

RNG

Ziadaj. A necakaj, ber nieco okamzite. Aspon extrakt z olivovych listov alebo GSE. Cim dlhsie cakas, tym sa to po tele viac rozlezie.
Zapaly zubov mozu poskodit aj ine organy, casto su po nich nalezy na srdci! Treba ich vybit co najskor.

jana333

mala som prievan asi pred 2 mesiacmi,vtedy zacali tieto tazkosti.Potom ustupili a teraz znova.

moj zubar sa stale vyhyba RTG. musim ho asi ziadat, ze?

RNG

Poriadny zapal, mozno z hnisaveho vacku pod zubom.RTG u zubarky. Preliecit co najskor!
Prirodne prostriedky napomocne:
betaglukany(1 gram), GSE (15-30 kvapiek do pol litra vody), oreganovy olej (3x300 mg), extrakt z olivoveho listu(3x1gram)