heeelp

71gloria

Salma,mohla by si skúsiť rebríčkové sedacie kúpele.
100g sušeného rebríčka obyčajného sa nechá cez noc vylúhovať v 1l studenej vody.Nasledujúci deň sa výluh zohreje na 70 stupňov a pridá do kúpeľa.Treba v ňom zotrvať 20 minút- ako voda chladne, pridávať teplú, aby mala stále približne rovnakú teplotu.A k tomu možeš pridať pitie čaju z rebríčka- myšieho chvostu.

salma

no ja som bola na ultrazvuku,dokonca mi robili aj nejake testy vytery a nic...ja neviem ,,ale asi sa prehlasim ku inej lekarke lebo toto neni normalne

vlasta

salma a na ultrazvuku si bola? mala by si to absolvovat. lebo s tym nie su zarty a ani brusnice ta neachrania potom pred neplodnostou.

salma

stalle,,dnes v noci som sa dokkonca zobudila na bolest vajecnikov a aby to nestacilo tak ma este aj jedno prso zacalo bolet .::(

pata.k

karin, vobec sa nestresuj.. kazde telo ma osobitny vyvoj, niekomu pride menstruacia skor, inemu neskor.. mas este len 15.. za gynekologom by sa mala prist az vtedy, ak by ti nechodila ani v 17.. zatial je to ok.. ale mozem ti povedat, ze si zatial uzivaj zivot bez nej, lebo s nou su len starosti..