Spravila som blbost - pomoc!!!

Príspevok v téme: Spravila som blbost - pomoc!!!
aaliyah

Ahojte.. potrebujem poradit, schudla som asi 15 kil, avsak bohuzial nie sposobom, ktory by sa dal nazvat zdravi (moja dieta bola tak 1 rohlik a joghurt denne), viem ze som spravila blbost.. chcela by som sa spytat ci by mi niekto vedel poradit ako sa mam vratit k strave bez toho aby som vsetko nabrala naspat... velmi pekne dakujem!!

aaliyah

pito 2 - nechapem co tymto chces docielit, ale ano ak ti to pomoze na dusi tak ano mas uplnu pravdu, mala som chudnut inak, si myslis ze ja to neviem??!!

pito 2

"aaliyah" Ženy, vy naozaj neviete co chceteA napis aj ake mas potiaze, ked sa chces "vratit" so stravou spät, aby aj iny videli, ake môzu byt dôsledky rychleho-superchudnutia.

mirkaa18

aalyiah, naozaj je to dost rizikove az 15 kil za dva mesiace, ale ked odteraz zacnes jedavat pravidelne, az patkrat denne v mensich porciach, uvidis, ze naspat nepriberies.. staci sa len riadit starym prislovim: "Raňajkuj ako kráľ, obeduj ako mešťan a večeraj ako žobrák.".. uvidis, ze tymto nic nepokazis.. vela stastia!! :))

mackousko

Mas strasne spomaleny metabolizmus takze priberes urcite neco naspat ale odporucam ti 5 krat denne jest mensie porcie a hlavne zdravo. Neboj sa ze zacnes znova priberat mozno priberes 5 kil naspet ale ked budes pokracovat v tom co som ti radil tak zacnes chudnut.

mirkaa18

aaliyah, to si za aky cas schudla az 15 kil? ak si to velmi rychlo zhodila, to ani nie je zdrave pre organizmus, ved vies, ze vsade sa pise, ze chudnutie LEN postupne.. :))ale neboj sa, ak sa vratis k starym stravovacim navykom a zaradis do svojho denneho programu aj pohyb, ver mi, ze sa ti nic nestane.. :))