VNÚTROMATERNICOVÉ TELIESKO !!!!! RADTE !!!

Príspevok v téme: VNÚTROMATERNICOVÉ TELIESKO !!!!! RADTE !!!
sofka

Ahojte. CHcem niekoho kto mi poradí s Danou. Som po druhom pôrode 4 mesiace. Danu som si dala pred troma mesiacmi, ale strašne mi zosilnela menštruácia. Nosím po dve vložky a aj tak behom pol hodinky premoknem. Zdá sa mi že sa mi nafúklo brucho od vtedy čo ju mám a behom menštruačnej pauza zo mna sem , tam vyjde taký divný kus hlienu s troškou krvi. Viete mi poradiť čo to má znamenať???

rosnicka

neviem, kolko stoji vazektomia na slovensku, my zijeme v USA a ten moj ma vybornu poistku, ktora to kompletne uhradila. Uschova spermii nas stoji 200 dolarov rocne.

sofka

aj som si to myslela že to môže byť to, ale to by som nedovolila. Čo ak by sa s naším manželstvom niečo stalo a on by ešte chcel mať dieta?? No na gindu rozhodne zájdem!!! Diiiiik

rosnicka

Ked sa ti nieco nepozdava, skoc na gyndu. A precitaj si viac o Dane, zadaj vnutromaternicove teliesko trebars do google a tam najdes aj foto, ako to vyzera. vazektomia je muzska sterilizacia.

sofka

rosnička, prepáč, asi som v tom nováčik ale netuším čo je tá vazektomia. No od zavedenia Dany som ešte na kontrolu ijsť nestihla. Možno to bude problém. S manželom sa snažíme pri sexe končiť von, tak aspoň malá nádej na neotehotnenie

rosnicka

sofka, to je blbe, ked to je nizko, bacha, aby si neotehotnela, ked sa posunula. Po spravnosti lekar zastrihuje ten "spagatik" tak, aby nebol citit ani partnerom pri sexe. Osobne by som si do seba na tu citlivu sliznicu nedala nic zaviest...To fakt chlap nemoze ist na vazektomiu? Moj to absolvoval a mame pokoj.

sofka

Baby, teraz so si ju hladala a je tam. Je neuveritelne nízko, tak asi na palec som cítila akýsi špagátik. Preto ma to bolelo keď som si dala tampón! A môže sa na to brať aj čípky ak by niečo,trebárs mikóza???