anal sex???

DebilnyDebil

ok takze takto slecny... preco tak strasne opacne pohlavie tuzi po analy, nepochopite nikdy.tak ako my nechapeme vase psychycke ulety... a ak sa na to priatelka da, tak ten lubrikant je myslim najlepsie riesenie... PS: priatelka to este nechce, ale som si 100%tne isty, ze to okusim...

1bambulka14

lilita - vykakaj sa, vyumyvaj sa a bude dobre...ak pred sexom citiš, že ti je nevolno alebo proste, že ti bude treba ist na wc, tak mu povedz, že to nechceš do zadočku a ked chces, tak mu to aj kludne odôvodni, mal by to pochopiť, ked ta ma rad :)

lilita

mozem mat na vas velku prosbu? ja som to s priatelom robila raz do zadocku, ale chudak, mal ho cely od mojho hovienka. chcem sa vas preto spytat, co robite, aby ho mal priatel cisty, ved aj ked pozeram nejake to porno, tak je cisty.... dakujem.. moc nam tym pomozete

1bambulka14

pane bože!!! ani sa nebudem čudovať, že vas to boli, ked vas partner nepoužije lubrigačny gel, alebo ked nie je lubrigačny gel, tak nech použije sliny. (nič na tom hrozne nie je, ked použije sliny) Baby, ale aj vy sa musite uvolniť a verit chalanovi. A ked vas to bude bolieť, a ked vam ho tam bude rvať na silu, tak mu povedzte, že nie, že nech ešte použije lubrigant alebo sliny...ty si zatial medzitym zajazdiš :) tak to robime my :)

milluska

My to parkrat za mesiac obohocajeme aj analom, a zisitla som ze tonamna posobi ako klyzma, ked mam problemy som zapchou, mame na to riesenie;-)

biuša

ja som anal skusala s frajerom dvakrat ale strasne moc to bolelo nedalo sa to vydrzat.ale niekoho to neboli.neviem preco mna ano.ale zas on ma taky velky ..... ze to je asi normalne.co mam robit aby to nebolelo???