Piercing tam dolu

mgrp

intimny ako aj kazdy iny piercing je kazdeho osobna vec. Mne sa na zenskych genitaliach ako aj na bradavkach velmi paci. Sam mam piercing na predkozke a uvital by som nieco aj na partnerke..
Takze ja som jednoznacne za :-)

ava

Intimny piercing je kazdeho osobna vec.. ja ho "tam dolu" mam a som s nim spokojna. Niektorym sa paci a niektorym nie, co sa tyka bolesti tak ako pri kazdom zavedeni piercingu aj tento intimny troska boli, bolest trva asi 3sekundy a potom moze zena normalne fungovat. ja som mala to stastie ze som nechtila ziadny zapal a vsetko je v poriadku :)

ramirez

Podla mna je to nanic... a mysli na to, ze raz mozno budes mamicka a pirsing na bradavkach podla mna dost stazi kojenie.

leela

podla mna piercing je kazdeho osobna vec, ak sa mu to paci, preco nie... a k tomu "tam dole" je to cisto jej vec, nikto o nom nemusi vediet... aj ja nad nim rozmyslam. samozrejme ze si ho necham urobit v salone, mam uz aj svojho piercera, ktory mi robil vsetky moje piercingy :))) a ak sa to buducemu partnerovi nebude pacit, vzdy sa da vytiahnut :))))

kambotattoo

KAMBO Tattoo – Piercing najlacnejšie tetovanie a piercing v BA
Internetový obchod. Predaj tattoo a piercing potrieb a šperkov.
www.kambo-tattoo.szm.sk

wzuza

ahoj Sveta. ja pirsing tam dolu už mam. Prepichoval mi to moj priateľ. Znecitliv si to LIDOCAINom a nebude ta to boliet. Sex je s tym uplne normalny. Mam aj v bradavke. tento som si dala urobiť v salone. niektorých to vraj dosť bolí mna to bolelo menej ako do pupka. a ci sa to chlapom pači? mojmu teda hej! avšak moj gynekolog s tym nesuhlasí. Pre prepichnutie zvoľ overený salon! a ošetruj si to prípravkami ktoré ti odporučia. MAJ SA! A držím palce

kambo

Všetci čo chcete odpovede na svoje otázky sa môžete obrátiť na profesionálov v tejto oblasti kde vám radi dajú odpovedať na všetky vaše otázky.
www.kambo-tattoo.szm.sk

anonym_2912

Sveta, koľkým chlapom (ktorým sa to páči) chceš ukazovať piercing "tam dolu"? Ak chceš mať zdravotné problémy, bolesti, hnisanie, riskuj, ak si myslíš, že budeš zaujimavejšia??? (pre koho?)

jaja

ahoj sveta. no moja rada je ze tam dole si to nedavaj ako ak si myslis ze ta to bude vzrusovat praveze nie vobec len ta to bude boliet, daj si radsej do pupka alebo jazyka to sa da a je to pekne a zachoji sa ti to za mesiac ak budes dodrziavat pokyny daneho studia, ja som si dala urobit piercing do pupka mam ho dva tyzdne a uz je zahojeny