Menštruačné bolesti - puberta

Anca4

Poznam nieco na vase bolest. Niesu to lieky ale domace rady. Vyskusajte si uvarit žihľavový čaj alebo kamilkový čaj. Pre pomoc piste na moj e-mail: anna.miscikova7@gmail.com

ximena

Dobry den mam len 12a menstruovat som zacala pred polrokom. V noci to vzdy dostanem so strasnymii bolestami!!!! Mam to skoro kazdy 2tyzden a asi8az10dniiii prosim pomozte mi . vopred vdaka.

RNG

yam niekto?
poradil som ho mnohym s podobnymi problemami, zatial kazdej pomohol.
Alebo niektorym aj pupalkovy olej, damizna, black cohosh alebo Dong Quai

lulina21

tak ako spomína karamelka,mne tiež zaberali algifen kvapky,aj nospa tabletky nie sú zlé,ale neviem či sú vhodné v tvojom veku,najlepšie by bolo ak by si zašla za svojou doktorkou,tá ti určite poradí..)))

Karamelka_M

Ja neviem, ja mávam tiež dosť silné bolesti, niekedy až na vracanie mi je. Proti bolesti užívam také kvapky, Algifen. Tie mi zaberú skoro vždy, a potom sa zabalím do tepla, do deky, hlavne brucho a väčšinou to aj prebolí :)

adushka21

ja mam 13 neviem co robit mam strasne bolesti beriem aj lieky ale nezaberaju nemozem stat,ani sediet ani cupiet nic nemozem robit ake mam bolesti a mozem vobec cvicit lebo moja sestra je zdravotna sestra a vravi ze nie ale spoluziacky e ani tak ako je to? dakujem

sabina

dobry den potrebujem surne radu! mam 15 rokov uz skoro 16 a menstruaciu mam uz 2 no niekedy aj vynecha a nemam ju aj cele dva mesiace a potom necakane pride! teraz po dvoch mesiacoch mam menstruaciu a mam bolesti v podobrusku, mala som ich vzdy ale nie takto! chcela by som vediet ci je to normalne a aj to kedy by som mala asi navstivit gynekologicku!! Vopred dakujem za rady!