piste prosim

Príspevok v téme: piste prosim
11

mam 15 rokov a do nedavna som bol uplne normalny chalan ale nieco sa zmenilo.Asi pred 3 mesiacmi som prestal uplne nadavat ale to z vlastnej vole a dodrzujem to poctivo.Ale pred tymi troma mesiacmi som bol iny ako teras.Teras som velmi naladovi kazdu chvilu mam inu naladu a dost casto sa mi stava ze neznesiem pritomnost niekoho ineho stale len rozmyslam nad jednou vecou a to babou.Spoznal som ju cez net a dobre si rozumieme aj sme sa stretli ale asi k nej necitim nic velke mozno len niekedy som stastny ked si nanu spomeniem ale vetsinu casu stravim rozmyslanim len o nej ze aky by bol vztach a aka je ona ale ja nad tym ani nechcem rozmyslat niekedy mi aj tak trosku chyba ale len malo kedy ja ani neviem co knej citim proste len vzdy ked nieco robim tak vo svojej mysli mam aj ju.co si myslite preco je to tak?

11

ja si myslim ze aj u nej je to tak isto ako umna ze nevie ako dalej ale obidvaja na seba ziarlime ked ja ju vidim z inym chalanom alebo ona mna z babou mam pocit ze ju ide niekde aj roztrhat od hnevu ale to aj mna sem-tam moze to byt dokaz ze sa naozaj lubime?

panika

nemusis mat potrebu byt s nou..proste si nasiel spriaznenu dusu. Niekedy je uzasne mat v zalohe takehoto cloveka. Viem, o com hovorim ..tak Vam drzim paste, aby Vam Vase web-priatelstvo vydrzalo co najdlhsie

ovečka

Ahoj, v tomto veku je všetko, čo si opísal, úplne normálne, práve že by bolo divné, keby si takéto stavy nemal :) spoznal si babu, ktorá ti je istým spôsobom sympatická, niečím ťa priťahuje, mnemusí to byť hneď o vzťahu a zaľúbení, možno sa ti páči jej chovanie, jej názory, jej spôsob riešenia problémov alebo jednoducho len to, ako žije, aká je. Daj tomu čas, zostaň s ňou v kontakte ako kamarát, nesnaž sa to nikam posúvať, príde to samé. Ešte si musíš uvedomiť, že ona možno necíti to, čo ty. Možno áno, možno nie, takže netreba sa hneď presviedčať o tom, že si zaľúbený, vôbec nie. Nechaj tomu prirodzený chod, ak sa budete spolu stále baviť, samé sa to vyvinie buď do lásky, alebo do kamarátstva alebo si na ňu už o rok ani nespomenieš, je to normálne, nič si nevyčítaj. Hlavne buď sám sebou a keby sa ťa aj pýtala, čo k nej cítiš, povedz pravdu, že v tom máš trošku chaos, ale že na ňu myslíš a máš ju istým spôsobom rád. Vieš, keby si bol zaľúbený, to by si vedel minimálne na sto percent :) vtedy nebudeš myslieť na vôbec nič iné, len na ňu. Všade ju budeš vidieť, počuť, budeš sa s ňou chcieť stretať čo najčastejšie - proste to ti bude jasné ako facka :)
Ale láska a zaľúbenosť sa niekedy rodia postupne, takže môže to časom prísť aj v tomto prípade. Nezabudni ale na svoje vnútro, vždy sa riaď tým, čo cítiš, aj keby ťa chcela pamela anderson, ale ty budeš mať pocit, že je na teba jednoducho stará alebo moc chudá :), kašli na ňu. SLušne odmietni, ale buď sám sebou. Ľudia s vlastným názorom sú vždy šťastnejší. Držím ti palce!

11

tak ten pocite lietania motylov v bruchu nemam a to ze som podrazdeny moze byt kvoli tomu ze niesom snou pretoze si piseme na nete a stretavame sa mozno raz za tyzden a to priblizne na hodinu tak by to mohlo byt stoho

kavicka

to musis ty citit, ci je to pobluznenie, alebo zalubenie... ak mas taky pocit, ze ti lietaju motyle v bruchu, tak si asi zalubeny:) mozno si naladovy z toho, ze nie si s nou...ale to este nevies... musis najskor ty vediet ci si zalubeny...v tom ti nemoze nikto pomoct... :)

11

myslite ze som zalubeny? ale necitim potrebu byt snou stale ani sa nevznasav v siedmom nebi mozno len raz za cas ale naozaj minimalne. Raz som bol zalubeny ale to bolo len take ze sa mi ta baba pacila a ja jej a ona ma oblba chytanim za ruku pusami a tak a vtedy som bol naozaj v siedmom nebi ale teras to necitim myslite ze to predtym nebolo zalubenie ale len take poblaznenie?

kavicka

aj ja si to myslim, take spravanie som mala aj ja a zistila som, ze neskutocne milujem svojho priatela a teraz sme spolu:) drz sa!