Delena strava

Príspevok v téme: Delena strava
monica

Ahojte baby:) Drzi ju niekto?Nemyslim 90 dnovu ale delenu stravu..Som zvedava ako to ide ci sa pritom dobre chudne..Ci ste si ju zvolili ako zivotny styl alebo len ako dietu..Kto ma skusenosti napiste mi prosim:) JA som uz drzala 90 dnovu a teraz chcem vyskusat delenu stravu a mozno sa to stane mojim zivotnym stylom..TEda tak by to malo byt..Dakujem vsetkym za prispevky:)

lada589

Tejto diete sa ozaj oplati venovat,ja som bola pred 3 rokmi pol roka na brigade v cokoladovnach a ako to uz pri colkolade chodi..... no nejedz to ked ti to ide popod nos,pribrala som z 55kg za toho pol roka na 80-vyzerala som ako masiarsky pes a nic nepomahalo.Az som si dala delenu stravu a po 9 mesiacoch som mala povodnu vahu,ktora sa mi uz nevratila ani o kilo! Len zo zaciatku to bolo tazke so sebadisciplinou-asi tyzdnova kriza pazravosti ale potom pohodicka,bola to super dieta,setrna pre telo a zdrava,takze doporucujem!

gabka

monica a ako si spokojná s tou 90dňovou, lebo ja ju držím teraz a neviem čo ma riadne čaká, no zatiaľ je to v pohode

ja..

ahojte..prosim vas..mozte mi presne opisat,ze ako vyzera taky den s delenou stravou?Bo som si neni ista ci to uplne presne a spravne chapem.Viete,chcela by som schudnut take 3kg..vopred dakujem..

coldgirl15

no ja sa tiez pridavam k nazoru ze delena strava je supeer sama som to vyskusala a tiez som ju vydrzala drzat 4 mesiace, a schudla som 7-8 kg,a bolo to na mne vidiet.. dost... ale tiez so samozrejmostou ze tu nastava pomalsi jojo efekt.. lebo ked ju drzis a potom prestanes, a zacnes sa stravovat po starom.. tak priberes.. niekolko kg,(mozno 2-3)max.uz sa chystam zase drzat ju... tak dufam ze vydrzim viac ako 4 mes. :D,p.s kazdemu ju odporucam..

jakblcko

ja mam otazku na delenu stravu tiez? patri tuk (napr. flora) do neutralnej skupiny albo do bielkovinovej, pretoze niekde sa uvadza to a niekde nieco ine.. takze teraz neviem ci mozem jest celozrnny rohlik s florou a paradajkou co by bolo perfektne!!!!

inuška

Ja som delenú stravu držala asi pred 2rokmi, vydržala som 4mesiace a zhodila som 6kg.Od vtedy si dávam pozor hlavne na sladké, sem tam "zhreším", ale bez žuvačiek ani na krok. Mám pocit, že mi nahradia v tom momente sladkosť a pozabudnem na chuť čokolády. A ty prečo držiš delenú, resp. čo od toho očakávaš?kolko chceš zhodiť? držím palce