Smrdenie noh u ženy

michalovcan6

skus si zohnať formalín stačí štampedlik .dať do lavora s vodou a vymáčať nohy.nohy nebudú smrdieť 20 rokov.ale nedavate viac,velmi by vám to vysušilo nohy.

Nôžka

Čo nato kolegine a kolegovia ?Nevadilo im to ? počas kúry si chodila do roboty ?Ja v robote občas poviem babám tela alebo telce ,ked to komentujú .pomáha mi občas ponadávať aspon nevybuchnem ako sopka .

ANGEL-DEMON

treba si v octovej vody nohy odmáčať.. to ja ked som bola v práci v čínsky botaskach cely den, prisla domov no katastrofa, mam ocot v rozprašovači kedze ho použivam aj na čistenie v domacnosti... tak som umyla najprv antibakterialnym mydlom, ocot priamo na nohy nastriekala, nechat posobiť zmyť,.. ked som si naposledy robila kuru očistnu ze som pila zihlavovy caj, tak som sa celkovo potila, tak inak, tie toxiny ako sa z tela vyplavuju... tak aj nohy mi smrdeli nenormalne, tak som si pri pozerani TV dala do lavorika vodu, ocot a tak... pomohlo.... ocot neutralizuje pachy...

nôžka

strašne mi smrdia nohy .V robote chodím v sandáloch a ponožkách ,a aj tak ochvílu počúvam :smrdia jej nohy .Liečim si nadmerné potenie Micetalom .čítala som o nechtíkovej masti ,canestene proti plesni ,solvina .čo je najučínejšie ?

RNG

Pocul som dovry vtip.
Nohy smrdia pre to, ze vyrastaju zo zadku. hahaha
Oreganovy olej pomaha proti plesniam a kvasnym infekciam, tiez ciastocne pomoze roztok citricidalu a dokonca aj boritej kyseliny(2%) a boraxu.