Kompliment

ružena

može niekto poskytnúť jedálny lístok, ktorý vypracovali v Komplimente a podľa ktorého niektorá schudla. Ďakujem

meduska

uz som objednana na vstupnu konzultaciu-dam vam vediet,ako som dopadla...mam taky pocit, ze v tomto zariadení chudla aj Vadkerti pred návratom na obrazovku

meduska

dakujem za odpoved..ja sa chystam do trencina....pozerala som si aj stranku ..1hodinova vstupna konzultacia je zadarmo

mata

Podla dohody, bud naraz, alebo v splatkach. Baby v (aspon v Komplimente KE) su velmi mile a uvodna konzultacia nestoji nic.

mata

Ahoj gingery, chodila som do komplimentu pred 2 rokmi a potom este minuly rok. Bola som po materskej mala 79. Po prvom raze, kt. trval priblizne 3 mesiace som bola na 68, mala som mat dole viac, ale moj organizmus ma nepustil. Pred rokom som chodila uz len cvicit, na spevnienie a to zislo na nejakych 66-67 (teoreticky nic-moc), ale v cm islo pekne dole.
V podstate zmenis stravovacie navyky, a zacnes sa hybat pod dohladom. Cvicenie prebieha v lahu, takze ak ma niekto velku nadvahu, nezatazuje klby. Tzv. rozvicka je v podstate sedenie v "skrini" (ale to prehanam), kde ti pustaju teply vzduch + nieco, a pekne krasne si ta vyspovedaju, ako sa stravujes, ako ti funguje metabolizmus a co mas robit, aby si sa lepsie citila a tak. Potom pekne vlezies na "cvicisko" pustia znova teply vzduch a makas, zacinas od par opakovani a zataz sa stale zvysuje. A peniazkov to nestoji malo, ale ked zacnes priberat, tak sa hned zahamujes.