Psycholog

Príspevok v téme: Psycholog
katulik

Zazili ste uz niekto, ze ste mali fakt velke problemy so stresom a tak... a napokon ste sa dokopali ku psychologovi (po tom, co vas psychologovia a aj psychiatri sklamali a ublizili vam) a ked ste od neho vysli, tak ste mali zmiesane pocity, ze preboha, co som to spravila a naco je to dobre??? Lebo teraz ma take daco suzuje a mam normalne nervy a depky z toho. I ked viem, ze toho psychologa potrebujem. Ale ta...

depka

katulik...moja poviem ti, že vždy keď som išla ku psychologičke, neskôr ku psychiatričke, vždy som bola v pohode...že čože, to zvládnem, vykecám sa a všetko bude OK. No, tak to bol veľký omyl. Keď som tam tak sedela a rozprávali sme sa, viac menej rozprávali oni. tak som sa tam buď rozrevala alebo ma to chytilo hneď ako som z tade vyšla. No proste hrôza. Fuj

Alternativa

Katulik,
spravne dychanie, autogenny trening, psychorelaxacne cvicenia dokazu s psychikou fakt zazrak. len tam, na vsetky Tvoje zacinajuce aktivity, chodievaj pravidelne a vysledok pocitis, pohodicka :D. A nezabudni na prejavenie radosti, ak ju budes citit, napr. usmevom - co najcastejsie. Ale ziadne "filmovanie", to treba od srdca.

>:o{

niekedy mam pocit, ze niektori lekari poznaju len dva typy pacientov: ti, ktori sa na nieco stazuju-automaticky hypochondri a ti, ktori prisli uz priiilis neskoro - nezodpovedni.
tak ci tak dostanes zrypa.

katulik

tak ja to skusim aj dalej tie cvicenia a tak. bola som vcera na relaxacnych cviceniach a bolo mi skvele po nich. i ked najprv mi bolo kus do smiechu :o), lebo do hudby rozpravala ta sestricka od psychologa veci typu... "ruka je tazka, velmi tazka, vkuse otazieva" :o). na takom dacom som v zivote nebola a bolo mi zo zaciatku smiesno. ale potom som sa uvolnila a bolo to super. zajtra idem na dychacie cvicenia. este som tam v zivote nebola, ale dufam, ze budu rovnako super.

2 baaara

urcite chod k psychologovi. aspon to vyskusaj a uvidis ako dalej. problem treba riesit, nie ho odkladat. radsej chod teraz ako keby sa to malo este zhorsit.