"Nepríjemný pocit"

Príspevok v téme: "Nepríjemný pocit"
andy

Zdravím. Mám taký zváštny problém, čo ani neviem či je problém.. Už dlhšiu dobu mám nepríjemný pocit v oblasti ľavého líca. Asi na dva prsty od okraju nosa, akoby pod lícnou kosťou. Nejde o bolesť ale len o nepríjemné uvedomovanie si toho. Alebo pulzovanie.. Na čas sa to stratilo no teraz je to zas tu. K lekárom nechodím ak to nieje nutné a toto ani neviem ako by som popísal aby som nevypadal ako magor.. Neviete niekto o čo by mohlo isť?

dustyna

Priblizne v tej lokalizacii ako popisujes,je vyustenie ciev aj nervu infraorbitalis,takze dobry odbornik si urcite nebude mysliet,ze si vymyslas.Bez sa objednat,za navstevu u doktora nic nedas a istota je istota...

hooligan

samozrejme lekar.. ti uz toho videli a poculi. aj keby si to popisal presne tak ako nam tu teraz, tak ta nebudu mat za magora.. snad sa nebudeme ucit celu lekarsku terminologiu len aby oni mali ulahcenu pracu;)

andy

Tyky ziadne. Ani opuch ani nic co by sa dalo vidiet. Jednoducho tam citim tlak ako keby som tam mal chumac vaty. Ani na ohmatanie tam nic nieje. Nieje tam zakoncenie nejakej zlazy alenbo nervu?