Ako robit fajku?-sex

Feťko

Ahojte ....chlapovi som robil fajku už dosť veľa krát a prezradím vám jednoduchý návod ... začať treba hneď z tvrda... ale pred tým ho navlhčiť svojimi slinami ( najlepšie lubrikant)...ak ho mate v krku je to najpríjemnejší pocit pre partnera ... ak sa spaví, čo najrýchlejšie vyberte žaluď von a on bleskurýchle vystriekne semeno do vašho krku ... vtedy je to na vas, či to prehltnete alebo hodite šabľu :-)

Macko Usko

Nwm prečo ale ... nedokážem chalanovy vyfajčiť ... bojím sa toho ... proste keď príde rečo o fajke ... začnem mať strach .... začne ma triasť ... a nevydám zo seba ani slovo --_

[zruseny5]

ako? no ked na to pride ked to budeš mat robit (oral) budeš vediet nie?
nebudem ti tu vypisovat ´´debilniček´´
ako sa robi oral (1bod...2bod...)
čaf

helenkasexica

na tomto diskusnom fore sa snazi nas normalnych ludi znevazit gay menom tosho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

helenkasexica

pocuvaj gay tosho-vypadni z fora pre normalnych ludi chod si fajcit gayom ty ako ta to niekto uz nazval-omyl prirody

TosHo

To musíš vedieť prirodzene ako na to. Nie je na to žiaden návod...Som zástanca toho, že najlepšiu fajku robí muž...lebo len sám muž vie najlepšie to, čo má rád :)

domina

:) no tak moja prva skusenost s "fajcenim" bola uplne strasna :D neskutocne ma napínalo...ale teraz je to uz v uplnej pohode...a mozem povedat, ze ma to vzrusuje ;) no tak chlapy maju radi, ak im drazdite vrchnu cast penisu, teda zalud, ale musi byt uplne odkryty a vlhky - to je velmi dolezite aby bol vlhky..tu si mozte pomoct tak, ze ho pred tym budete olizovat a zaroven mozte drazdit aj semenniky..na tie netreba zabudat!:)..no a potom vlastne ten odkryty a navhlhceny zalud mozte jemne drazdit prstamy pripadne celou dlanou..len tak po nom klzte..muzi miluju aj ak ho " spravite" prsiami- zovriete penis medzi svoje prsia a jednoduchym pohybom hore dole ho privediete tam kam treba ;) mam to odskusane, vas partner bude v siedmom nebi :)..ale aj tak najlepsia rada je: Nech vam vas partner povie, co je pre nho to najlepsie..netreba sa v tychto veciach hanbit! :) Vela stastia!