Kto skúsil Herbalife?

Patrik94

Keď čítam vaše komentáre, tak vidím aký ste na značku herbalife priam alergický. U nás v rodine je to podobné, najprv bol Herbalife a keď som videl ich marketing a to nehovorím o tých produktoch. Tak žiadna sláva. Potom sme prešli do LR a čo sa týka produktov alebo marketingu, tak je to postavené troška na inej úrovni. Keby ste hladali menší zárobok, tak väčší zmysel vidím v tom LR.

tininasss

Sú ľudia a ľudia ... pripájam sa k názorom, že ľudia by chceli veľa za nič. Ako bolo v predošlých príspevkoch spomenuté, Herbalife je životný štýl ... nie je to len domnievať sa, že produkty spravia všetko za Vás. Je to podnet k zmene ku ktorej musíte prispiet sami, vzdať sa mnoho- krát vecí, ktoré nám tak chutia ... no nemajú žiadnu podstatu pre výživu nášho tela, skôr naopak. ........Strava je podstatná časť ale bez pohybu to ide pomalšie. ..Premôcť sa, vziať tenisky a zacvičiť si.... zdvihnuť hladinu endorfínov a tiež možno spoznať skvelých ľudí s podobným príbehom ako je Váš. ... A ak ide o peniaze, skúste si odsledovať/ prepočítať, na aké blbosti len tak bežne vyhodíte peniaze. Nie je rozumnejšie (možno trošku pošetriť a ) investovať do svojho zdravia. Mnohí to riešia drahou kúpov permanentky do fitka ... a pritom možno narazia na fitnes trenera ktorý o výžive vie len to, že je potrebne jest kuracie prsia a ryžu na tony ! Nechcem zhadzovať fitnes trénerov (veď v podstate .. som jednou z nich ) ale ..... ako som článok začala, sú ľudia a ľudia .... Ja som sa pre HL rozhodla pracovať z dôvodu že ľudom chcem pomáhať a odovzdávať im svoje bohaté informácie ktoré som získala počas štúdia, samoštúdia, či počas skvelých školení. .... Ak sa dopracujete k HL poradcovi .. ---- Hlavné je aby Vám ten človek chcel pomôcť a najhlavnejšie, aby ste si chceli pomôcť sami. Všetko sa dá, len treba chcieť!:) Veľa šťastia :)

maria43071

Tabletky na chudnutie - -odkaz odstránený- ja berem uz Thermacuts viac ako mesiac…schudla som viac ako 12kg

Point

Ahoj! Mne osobne pomohol, mám dobré skúsenosti. Ale funguje to podla toho, že na koľko máš roztiahnutý žalúdok. Ako to už niekto písal, tak si do mlieka a F1 daj zo začiatku ovsené vločky a potom redukuj pridané množstvo vločiek. Napokon budeš mať obed z 300 ml mlieka a 26 gramov F1.
Pomáha to, ale závisí to od organizmu nakoľko. Dúfam, že som pomohol.

modracik

tulivak: praveze som to vyskusala a mne to nepomohlo, preto som hladala nieco ine.....pytali sa na skusenost, tak odpovedam,ja som nemala dobru a ani moje okolie uz nechce o HB pocut.

tulivak

Funguje, ale nemas uplny pocit plneho zaludku, aspon nie zo zaciatku, ked mas roztiahnuty zaludok a menis stravovanie. Ale ked vypijes pol litra mlieka s F1, tak mozno aj ano. Daj si F1+mlieko+ovsene vlocky, tie sa v bruchu potom naduju a mas urcite plne brucho a aj plnohodnotu nahradu stravy.

tulivak

bezna prax - neskúsi a mudruje... poznám viacerych ludi, ktorým HB pomohol. V prvom rade môj ocino, za týžden dole 1 kg, teraz po 2 mesiacoch už vyse 8 kg - citi sa dobre, na ranajky a vecere je F1 (+veci zo zakladneho balika), na obed obycajne jedlo (kura+ryza+kompot a pod.), ked je pomedzi hladny je ovocie a zeleninu. Veľakrát zhresil - vinko, sladke, vynechal F1 x dni a aj tak sa mu podarilo schudnut. Nie je to len o tých prípravkoch, ale o tom, ze sa rozhodnete ze uz konecne chcete schudnut, zbavit sa obezity, nezatazovat srdce. A ked ma clovek urcity rezim tak to ide ruka v ruke... predtym ako zacal brat HB sa snazil schudnut upravenim stravy a nic (nevedel najst ten spravny system ako, bol skepticky) - tieto kokteily mu pomahaju, ma system - ako pravidelne jest, jest nizkokaloricky. A nemyslim si, ze je to skodlive, pretoze sa citi lepsie a je menej nervozny. Zo zaciatku tomu neveril, uz neveril nicomu, ale konecne sa nieco osvedcilo a planuje schudnut este dalsich 20-30 kg! A viem, ze sa mu to padari tak, ako slecne, co mu to distribuuje (dole 20 kg). Nie kazdemu to moze sadnut, ale pokial ste to nevyskusali alebo vyskusli a nemali ste pevnu volu a nevydrzali resp. nedodrziavali stratovanie s HB, tak by ste nemali pisat negativne nazory na HB, skor sa pozriet do zrkadla, ci je to skutocene v HB alebo v neschopnosti cloveka dotiahnut veci do zdarneho konca. Schudnut je tazke, ale viete co je lahke - hovorit, ze nic nepomaha, vzdat sa a hnevat sa na vsetkych a vsetko okolo.