V noci jem ako sa toho zbaviť?????

Príspevok v téme: V noci jem ako sa toho zbaviť?????
miška

Vždy keď sa v noci zobudím na malú... zároveň idem do chladničky a niečo si musím dať.neviem sa toho zbaviť viem že je to zlozvyk,lebo keď spím na návšteve alebo tam kde nemám prístup k jedlu tak mi stačí voda.Tak ma to trápi nemám pevnú vôľu čo by mi pomohlo jedine zámok na chladničke.Jete niekto tiež v noci alebo ako sa toho zbaviť???Prosím.Ďakujem!!

jezibabka

Mám 38 a dlhé roky som v noci jedla teraz musí rodina zamykať kuchyňu ,na môj príkaz a funguje to.Skús to aj ty ,inak to asi nepôjde ,v noci totiž pevná vôľa nefunguje aj keby si ju neviem akú silnú mala.Akonáhle je kuchyňa v noci otvorená /Zabudnú ju zamknúť/už som v nej a jem.Je to aj psychického pôvodu,ale musíš si povedať ako ja. "Je to v mojej hlave a ja s tým budem bojovať a jednoducho dosť".Viem čo prežývaš aj ja som písala a radili mi všelijaké triky ale nič nepomáhalo musíš zabojovať.

agina

Dada teple mlieko???? Fuuuuuuj!!! Tak to ja vobec nemusim.Najma nie odvtedy, ako som si precitala temu" je kravske mlieko zdrave?"

elvina

angina...presne s tebou suhlasim ked si nadam sladke cez den,telo si to vyziada v noci.....v poslednom case sa mi to stava,ked zacnem dietovat a nechcem cez den zjest nic sladke.

agina

Ja sa musim priznat, ze tiez mavam taketo obdobia...V noci sa zobudim a hned idem dlavit nieco sladke.Stava sa mi to tak dve-tri noci po sebe.Naposledy som mala takyto stav asi pred pol rokom.Stava sa mi to tak asi 2x za rok.Normalne citim, ze ak si nedam nieco sladke, tak ani nezaspim. tiez som nad tym urputne rozmyslala, ze preco je to tak a napadla ma jedna vec.Ak si to odopriem cez den, telo si to vyziada v noci...

hlados

Ahoj :) no ja trpim presne tym istym, som ako jackyl&hyde. dakedy sa rano zobudim a najdem obal od tycinky pri posteli. v horsom pripade tanier :( rodina sa mi smeje, ale mna to trapi a uz aj priberam, trva to par mesiacov..jedine vtedy nejem v noci ked zaspim fyzicky unavena. Takze mi to vychadza na pravidleny sport..

miška

Ďakujem všetkým mám 45 rokov šťastné manželstvo ale problémy skôr s rodičmi a tiež rozvedený brat som citlivá ryba je to asi aj tým.

dodka

ja nejem po 6. hodine a vobec mi to nechyba. Je to len zvyk. Ten zamok na chladnicke inak nie je zly napad, ak nemas pevnu volu :)

RNG

Zdravy clovek by mal spat v kuse aspon 6 hodin.
Ak nie, je tam nejaky problem.Nemusi byt vazny.
Moze to byt v extra nervozite, nedostatku serotoninu, zlej cirkulacii,nasledky zapalu mechura,nedostatku pohybu cez den(to vedie k slabemu lymfatickemu toku a tym zamoreniu tela, drobnym zapalom a pod).
Ja ked som dokladne telesne vycerpany, spim ako drevo.
Ked nie, casto sa zobudim a tiez nasmerujem aj na ladnicku...

elvina

MISKA KOLKO MAS ROKOV?JA 35....ZIJES DOBRE S MUZOM??JA SA ROZVADZAM A MYSLIM, ZE TO SUVISI AJ S TYM,ASI NAM NIECO CHYBA...