VYPLACH POSVY JABLCNIM OCTOM ?pomoze?

jrrg bngd

No to co ta napadlo nieco take robit , to si si dala , ved RNG je len psych- chory clovek a ty pouzijes jeho rady , mozno si si zarobila aj onkokrcka

Naivkavelka

RNG, dufam ze sa raz k tejto sprave dostanes. Stale sa ohanas koloidnym striebrom a protikvasinkovou dietou. Ok, dala som na tvoje rady..avsak pri vyplachoch koloidnym striebrom sa mi VZDY ZHORSILA situacia a vzdy som dostala akekolvek bakterie. Zhorsili sa mi aj vysledky cytologie. Vdaka.
Pre zeny: neverte mu,nedavajte si do posvy nic zasadite,iba vam to narusi vlastnu mikrofloru. Chodte radsej lekarovi, ktory je dostatocne kompetentny, nie ako RNG, ktory posvu nema. Nemoze mat ani skusenosti.

agina

Vyplach by som si s tym urcite nerobila, jedine co tym mozes spravit, poskodis si vlastnu mikrofloru...zriedenym si vsak mozes omyvat vonkajsie pohlavne organy. Doporucuju to aj vytlacenou stavou z citrona zriedenou samozrejme vodou.

RNG

Proti kvasinkam asi nie ale kedysi sa jablcny a vinny ocot(zriedeny) pouzival ako antikoncepcny vyplach -historia stara tisice rokov.

ethel

mne sa to nezdá..a určite nie s jablčným octom z potravín....V lekárni majú množstvo vaginálnych čípkov či tabliet na úpravu prostredia v pošve..