Hemoroidy

Jose 30

Dobrý deň,,, trápi ma to už mesiac že mám okolo ritneho otvoru hrčku ktorá ma veľmi bolí bol som tu v zahraničí tri krát u lekára a vždy to isté že tam mám trhlinu takzvanú fisuru alebo ako sa to správne povie a že treba nato čas kým sa to zahojí vyskúšal som asi sedem rôznych masť a čapíky nič mi nepomohli neviem či sú to hemeroidy ale mám všetky príznaky že to sú hemoroidy.. mám tam guličky ktorá je vonku z ritneho otvoru a trošku sa tiahne do vnútra občas mám svetlo červenú krv asi trikrát sa mi to stalo za mesiac... môžu tak dlho trvať hemeroidy?ale je to niečo ine.... ďakujem vopred za odpoveď...Jose

PetoMin

Ten hemostop je fakt super, mňa tiež dostal z hemoroidov, a to do mesiaca. Som s ním veľmi spokojný. Aj pani lekárničke som zaň poďakoval :P

Marek26

Leoslav, ja som užíval diosminol nehovorím, že bol zlý ale vymenil som ho za hemostop, lebo sa mi zdal, že pomaly účinkoval a hemostop sa mi osvedčil viacej.

Leoslav

Skúšal niekto z vás Diosminol? Mne ho poradili v lekárni. Sú to tabletky určené priamo na problémy s hemoroidmy a zlepšujú problém so žilami. Ja som ich začal užívať a po štyroch dňoch mi poľavili bolesti a štípanie. Po týždni prestalo aj krvácanie. Beriem ich teraz asi mesiac a pol a zatiaľ je to v poriadku. Dúfam, že to vydrží.

RNG

Este raz zopakujem, hemoroidy potrebuju cistit a kremovat, na papier si treba dat krem a dobre tu oblast vycistit a vymasirovat zaroven.
Kvalitne kremy dokonca pomozu hojit a regenerovat to.
Ja to mam od otca, co mu to poradil jeho kamarat zo skoly, lekar niekedy uz v 40 tych rokoch minuleho storocia miesto operacie, takze s uspechom bojoval proti hemoroidom takto cely zivot, aspon 50 rokov v jeho pripade a ja uz aspon 30 rokov.
Ak na to zabudnem, do mesiaca ich mam spat.
Pomaha brat aj rozne antioxidanty, vcitane vitaminu C,,E D-3 a bioflavonoidov a inych, co spruznuje cievy.
Tiez pomaha cistenie ciev, tj podobne ako u krcovych zil a inych cievnych preblemov. Ved hemoroidy su vlastne len krcove zily, nic ine.
Nesetrit papierom ani kremom!

RadkaKov

v principe ak sa neda choroba odstranit beznymi liecivami a stale sa vracia a opakuje, treba zmenit navyky stravovacie /tiez docasna vypomoc/ a hlavne vyriesit psychicky problem choroby.Samozrejme na hemoroidy existuju mnohe maste a lieciva, to si najdete aj na nete /na kazdeho vsak zabera nieco ine/, ak vsak chcete riesit problem na vsetkych urovniach s individualnym pristupom ku kazdemu, pozrite si www.poradna-liecenie.eu a poslite presny popis svojho problemu.