SMRŤ

Príspevok v téme: SMRŤ
ooo

tak a už to tu je. Už mam tohto sveta dosť už nevladzem po tejto zemi chodiť už nevladzem sa po tejto zemi plaziť. To čo bolo už nikdy nebude nikdy sa nevrati. Môj život je hrozný omyl. Budete písať že sa mam niekomu zveriť ale aby ste vedeli neni komu. Psychiatra už navštevujem uvedomujem si že niektorý majú možno aj väčšie problémy ale nepoznate môj pribeh neviete čo som zažila tak mi to prosim nepište lebo neviete o čom potom hovorite.

gxhfhsgsgsd

ja ti noazaj rozumiem!!!!!!!!! Taký pocit som mala aj ja a pred 2mesicmi...keby len pocit - pokušala som sa o samovraždu a vieš čo???? Teraz prežívam najk obdobie v mojom živote......neurob to, každý den za to stojí, viem o čom hovorím!!!!!!!

dusicka

kedze si sem napisala, znamena to, ze na seba upozornujes = citis sa kvoli niecomu nepochopena, ale chces, aby ta niekto uplne chapal. Smrt vidis ako vychodisko z velkeho dusevneho trapenia, ale nadruhej strane volas o pomoc, aby ta niekto vytiahol z tej brindy, lebo ty uz nemas sil... Urcite sa musis niekomu zverit, pretoze jedine tak zo seba uvolnis tu prebytocnu negativnu energiu a spoznas aj nazor druheho cloveka, ktory moze celu tvoju situaciu odlahcit tym, ze sa na to pozrie z nadhladu.

martina25

Tak to nieje pravda. Moja sestra sa tiež chcela zabiť, ale chvalabohu to nespravila. To už vážne nemáš prečo alebo prekoho žiť?

martina25

Prečítaj si príspevok od SHAKTI. Veľmi silný a zároveň pôsobí... Tak už vieš prečo máš ďalej žiť?

nashira

Je vela myslienok ....a vysvetleni a zahad ohladom samovrazd....Kniha ,ktora sa dotkla mojho srdca ohladom tejto tematiky sa vola SAMOVRAZDA od T.MITCHEL ANTHONY....ja zamerana na prevenciu pre tych co ziju dalej...tym ,ktori trpia po strate blizkeho....

dada2

...prispevok od ooo je uz starsieho datumu, takze to uz tazko riesit... momentalne prezivam ja tazke a velmi smutne obdobie, moj brat si 8. januara zobral svoj zivot...je mi velmi smutno, topim sa v tom az po usi, ja viem , ze teraz je uz neskoro, ale co sa da robit...takze on patril medzi tych samovrahov, ktorym sa uz pomoct nedalo, nasli ho neskoro a mozno keby to bolo inak, tiez by to uz nikdy nespravil..

[zruseny12]

Tiez si myslim,ze nemas takto ooo,rozmyslat.ALE,JE PRAVDA,ZE SME KAZDY INY A KAZDY ROZMYSLA INAK.Ja mam tiez vseliake problemy,ale aby som si siahla na zivot to nikdy,stale sa da nieco urobit preto aby sme mohli nejako existovat...najdi si zmysel zivota,venuj sa nejakym konickom atd.Vsetko zle,co Ta postihne ignoruj...ZIJES LEN RAZ....PRAJEM TI VELA STASTIA....