Jazvy po akne

Príspevok v téme: Jazvy po akne
cervena_lienka

Ahojte! Mam dost problematicku plet. Na tvari sa mi povyhadzovali hrozne vyrazky a to uz som po puberte. Uz sa mi to sice pomalicky zlepsuje, ale zial po mojom snazivom vytlacani...mi zostali jazvicky...a zda sa ze to same akosi nezmizne. Neviete mi nejako poradit? Normalne mam na licach jazvy...viem asi som to s vytlacanim prehnala, ale da sa tomu nejako este pomoct??? Dakujem:o)

Jazvy

Krem na zmiznutie jaziev - -odkaz odstránený- Budte trpezlivi. Ono to zaberie. To treba dlhsiu dobu natierat, pocas liecby neuvidite nejake okate zmeny, ale potom sa jazva krasne zahoji...ovela lepsie, ako keby si ho nenatierala. ja to viem, mala som jazvu na prste.... teraz ju takmer nevidno.

ukucucul

Ahojte :-)

Mám 25 rokov, od 13 r. mám problémy s akné. Pred 10 rokmi som si prešla liečbou Roaccutanom, z čoho som mala úplne čistú pleť, jak detská prdelka. Pred 3 rokmi som vysadila antiku a pleť sa mi zhrošila. Mám úplne zapálenú tvár, veľké vyrážky. Zatiaľ mi lekári nezistili príčinu, brala som antibiotiká. Už skoro všetky krémiky som vyskúšala, Zynerit, Duac, Rosex, Skinoren, mala som aj drahé kozmetiky, laser, robila som vnútornú očistku, pijem len vodu, žiadne mliečne výrobky, žiadne sladkosti.

Minulý týždeň som dostala som kontakt na kožnú lekárku v Maďarsku, veľmi ju pochvaľuju, aj na fórumoch. Keďže nie som ďaleko, prihlásila som sa k nej. Včera som bola 1x. Dala mi samovyrobené mastičky: peeling a jeden krém na fľaky. Vraj to zaberá a už po 2 týždňov budem vidieť zmenu.

Ozvem sa keď budem vidieť že to pomôže :-)

Misickaa4

masírovať jazvy po akné treba každý večer ricínovým olejom , ten už potom nemôžeš umývať, ale ísť s ním aj spať. síce si trochu zamastíš vankúš, ale je to jediný účinný spôsob na zbavenie sa jaziev po akné.

vcelihoj

Liečiva mastička Turzovka - skuste na tvárové jazvičky a akné aplikovať tento
poctivy prirodny produkt, pomohla mi tiež, vriedky sa vstrebali skorej ako narušili pokožku, stare poranenia pokožky sa rýchlo hoja, odstraňuje zápaly pokožky, plesne, naozaj regeneruje pleť , je to prirodny balzam na baze včelieho vosku, lesneho balzamu so živic, propolisu,silice, aspirinu a pod., napište na: rokos@post.sk , pošlu vam foto, cenu, etiketu a kontakt, občas je vyvesena aj na Bazoši v sekcii - Zdravie krasa

gabby

Ja mam jazvicky uz asi 7 rokov nepomohol mi ani laser od kozmeticky ani dracula therapy na ktorej som bola na ktorej som nechala 200e ja uz neviem co mam robit,pozná povedala ze s tym nemôže nic robit, neviem uz co skúsiť su dosť hlboké a dosť ma to trápi :( co by ste odporučili? Co plasticka operácia myslíte ze to pomôže troska sa Bojim ist pod nôž heh

azina

Dobrý deň, mám taký istý problém. Veľmi ma trápi tvár, nemám ani akné, ako stopy po ňom. PROSÍM, dajte mi radu ako sa raz a navždy tých jaziev zbaviť, lebo čítam veľa príspevkov ale neviem, ktorý je správny. PROSÍM :(

simka111

neviete mi niekto povedať ako sa vola citronová pleťová voda na jazvy po akne ktorú predpisuje kožná a namiešajú ju až v lekárni?????
Mala som ju ale neviem ako sa volá a chcem sa v lekárni spýtať či je len na predpis. DAkujem.