SRDCE-PORADTE

RNG

Problemom mnohych organov, hlavne srdca su tukove nanosy na zilach. Teda tukovo-bielkovinno-mineralne.
Vekom sa to zhorsuje.
Je na case, aby ludia zacali pouzivat potravinove doplnky, ktore tieto nanosy odburavaju.
V prvom rade je to prirodzeny emulzifikator tukov, lecitin.
V potravinarstve sa pouziva od nepamati, ale vzdy len v davkach, ktore emulzifikuju tuky v potravinach, nie v prebytku, aby nam ocistil zily.
Moja zena dava raz az dva krat tyzdenne kopcom polievkovu lyzicu cisteho lecitinu(granulat) na kazdu osobu do polievok ci omaciek. Vo vriacich sa rozpusti za par minut, neovplyvni nijak chut.
Toto povazujem osobne za najlepsiu prevenciu proti infarktom, porazkam a zlyhaniam organov z nedostatocnej cirkulacie.

AJAN

Prosím o radu. Môjho priateľa čaká operácia srdca. Ako sa žije s novou umelou chlopňou? Je to lepšie, alebo horšie ako pretým? Dali by ste si to eše urobiť? Aké máte skúsenosti, pocity, stojí to za to?
Ďakujem

milco

čínska medicína hovorí že "pečeň je matkou srdca "mám skúsenosti ,že pri mnohých srdcových poruchách je prospešné zamerať sa na detoxikáciu a regeneráciu pečene a úpravu pH a srdcové problémy sa vylepšia

dalila

Ja mam tiez problemy so srdcom-bolesti a pichanie a vecer ked je uz klud a lahnem si tak to je asi najhorsi ,niekedy koli tomu nemozem ani spat.Ako keby mi vynechavalo srdce,neviem ci to je aritmia ale v karte mam napisane KES aSVES.Hovorila som to lekarke ked som bola na kontrole na imunologii a ta mi odporucila EKG a Holter.Napisala mi to do karty uz druhy krat,ale moja lekarka to ignoruje.Ona iba pozera ake vysetrenia som uz mala urobene ,aby sa nahodou nieco nezopakovalo, ale to co mi ma urobit tak to prehliada.Kedysi som jej povedala, ze mam ist na vysetrenie a ona odpovedala ze vie citat.v auguste som bola na odbery a ked som volala ci su tie vysledky v poriadku tak povedala ze hej.Ked som si bola pre kartu tak som sa na to pozrela a neviem teda ci cholesterol 7,30 je v poriadku.Dost ma to znepokojuje, ked mam problemy aj s tym srdcom.Otec zomrel na mozgovu mrtvicu a starsi brat tento rok dostal tiez mozgovu a je na pravu stranu ochrnuty.pa

fnafi

ahoj,chcela by som nieco vediet.Sem tam mavam ako keby prudky naraz srdca,trva to nieco cez jednu sekundu,ale vzdy ma to vylaka.ine problemy nemam,ako mdloby alebo tak..lenze je to fakt zvlastne,deje sa mi to hocikedy,nezalezi od toho ci sedim alebo bezim...stava sa to niekomu?

RNG

Strie su sposobene nedostatocnym tvorenim kolagenu a elastinu -pruznych vazieb vo vsetkych tkanivach.
Stimulovat sa to da branim vitaminu C(ester C napr, alebo ester C palmitat specificky na podkozne tukove vazivo), vitaminu E a viacerych aminokyselin(arginin, ornitin, cystein)
Viac o kplagene a jeho celkovemu vplyvu na zdravie vsetkych organov(starnutie, rakoviny, srdce atd)najdes v studiach Linusa Paulinga a dr Ratha.
Mam zalohovane niekolko clankov z ich institutu(v nemcine aj anglictine), ak mi das e-mail, mozem ti ich pripojit.
Davky:vitamin C niekolko gramov, vitamin E 400 IU, aminokyseliny spomenute-niekolko gramov.
Pomahaju aj mnohe antioxidanty a fytonutrienty.

RNG

Mimochodom, na vysoky cholesterol je dobry vytazok z listov cukrovej trstiny, Policosanol(10-20 mg denne). Je to komplexny cukrovy alkohol.
Za par tyzdnov to upravi a clovek ho moze ako potravinovy doplnok brat neobmedzene dlho bez bocnych ucinkov(jedlo...)

RNG

Informuj sa v predajniach
Je tam vytazok z papaje a dalsia zmes,ktora este nie je schvalena na predaj.Trochu modernejsia, nez Wobenzym.
Na travenie s jedlom, na cistenie tela a riedenie krvi na prazdny zaludok.

Ak mas problem velky(privela tromboidov v krvi a polozapchate zily), napis mi svoj E-mail a mozem ti zohnat aj najucinnejsie na trhu(nattokinazu.nattozyme, serrapeptazu/serrazyme) v klinicky ucinnych davkach.
Inac rybacie oleje by ti to mali upravit, pokial nemas krcove zily vo velmi zlom stave(zdroj tromboidov=zrazenin krvi)
A pravidelne raz do tyzdna lyzicu lecitinu-to potrebuje dnes kazdy na cistenie zil od tukovych a tukobielkovinnych(lipoproteiny=cholesterol)nanosov .