Co je lepsie? Zinok alebo tabl.na vlasy?

Mata3465

Ahoj :-) Môžem ti odporučiť bylinný šampón Hairina, my ho doma používame vyše roka a sme spokojní -odkaz odstránený- :-) Pozerám, že existuje aj vlasový olej od toho výrobcu a ten má v popise, že je určený hlavne na rast a posilňovanie korienkov, takže hlavne ten by ti mohol pomôcť. Ale s ním nemám skúsenosť, takže neviem povedať... :-)

Slobodna

Tablety na vlasy obsahuju zinok :) no okrem toho aj ine, napriklad aj becka. Osobne vam odporucam papat hrst vlasskych orechov denne, obsahuju aj zinok, aj becka, su dobre na vlasy a zdravsie nez tablety.

diduska123

ja som zinok nemohla bolo mi zneho zle na zaludok, skusila som donnu, nebol ziadny vysledok, mne pomohli vitaminy amitamin® Hair Plus, vlasy mi prestali padat a su aj hustejsie o nieco.

Zaran

Musíš vyskúšať obidve aj ked to zaberie viac času,len tak zistíš,že čo je pre teba lepšie :).Mne napríklad Revalid pomohol,vlasy mi nevypádavali skoro vobec(sem-tam jeden,ked si umývam vlasy,ale to je normálne si myslím)aj rástli rýchlejšie a zinok som brala len asi mesiac(viac sa mi nechcelo :D)že dosť krátka doba na to aby si prejavil účinok,takže ja ti odporúčam Revalid,ale vieš to čo pomôže mne nemusí tebe a naopak :)

neonin

zdravim, hm.. bud prekyslene prostredie v tela- treba vyrovnat... Problém so stitnou zlazou, alebo s oblickami ci iny problem v organizme treba zistit pricinu., samotný zinok nepomoze ale odporucal by som prirodny, no okrem toho zinku este viac toho, jeden prvok nestaci, zalezi aký problemo moze este byt v organizme.ak ma niekto nejake otazky, rad zodpoviem...

mira

S prijmom minerálov a vitamínov je treba zárove%n aj vylúčiť jednoduché cukry, pretože tieto nám dodané min. a vit. odoberajú.
Peter Planieta na stránke Planetafoodu pekne opisuje príčiny vypadávania.