Môže sa škrečok bozkávať???

klaudinka

neviem čo mám robiť. Samička dohrýzla samčeka na smrť v noci kým som spala. Ráno keď som to zistila bola som veľmi zdesená. Prečo to vlastne urobila?

veria

Tvár od neho ďalej-ja som milovala od malička zvieratá, všetky som pestovala, vláčila na rukách, túlila bozkávala.....už to nikdy neurobím...ani mojim deťom žiadneho hlodavca ani mačku nedovolím.V 10 rokoch som dostala žltačku a po vyšetreniach zvierat doma bol prenášačom môj milovaný kamarát škrečok!!!Veď si žerú vlastné výkaly!Ak nechceš mať ekzémy na tvári , parazity v tele a rôzne baktérie, o ktorých ani nevieš, že existujú, po tom ako ho držíš si poriadne umývaj ruky aj kefkou pod nechtami!!!!To nie je žiadna sranda.

sumko

Poznam pripad,ked jeden chlapec pobozkal svojho skrecka a o par hodin sa aj on premenil na skrecka.Potom ich dali do spolocnej klietky.Bol to tragicky zaver ich spolocneho kamaratstva.

sumko

Poznam pripad,ked jeden chlapec pobozka svojho skrecka a o par hodin sa aj on premenil na skrecka.Potom ich dali do spolocnej klietky.Bol to tragicky zaver ich spolocneho kamaratstva.

sisulienka

no my chovame potkanikov a vsetky presli cez testy na veterine ci nemaju dake parazity:) tak skus a budes mat istotu aj ked boztek zvieratku je neskodny ak je zdrave. mne sa hnusi akurat len to ked niekto krmi psika alebo macku z rovnakej lyzicky ako on sam je to je nechutnee brr :(

agina

My sme mali takeho oblubeneho papagaja. Stravil s nami krasnych 13 rokov!!!! Boze ked bol starucky uz nevedel preskocit ani z bydla na bydlo, vzdy capol na zobak. Potom ho zacalo jeden den strasne motat a padol a uz nevstal. Tiez sme cela rodina strasne plakali....
Inak s tymi skreckami je to zrejme to iste. Holky len ich netreba vraj vela mackat, natahovat, i prilisna starostlivost skodi a potom vam dlho vydrzia.