Ako mam zabudnut?

Príspevok v téme: Ako mam zabudnut?
sisiiii

Potrebovala by som radu od niekoho ako zabudnut na osobu ktoru milujem??Sme spolu rok aj mesiac byvame spolu ale v poslednej dobe sa hadame aj pre malickosti a vzdy to zacne z jeho strany vacsinou,je aj ziarlivy viac ako by som chcela.Chcem od neho odist viem ze lepsie by nam bolo keby isiel kazdy svojou cestou ale neviem ako ked ho milujem stale =o/...Uz som bola velakrat zbalena co sme sa pohadali aj ma posielal domov ze nech si idem ked chcem ale vzdy sme sa udobrili nakoniec prisiel a bolo to ...a tak to ide dokola a uz som z toho unavena!!Pytala som sa ho ci ma miluje a povedal ze ano tak mame taky problem ze chceme sa rozist ale nevieme ako ked ja mam rada jeho a on mna stale..No vobec neviem co robit...potrebujem nanho zabudnut niako neviete o niecom co pomaha?=))dakujem za radu...inak mam 21r..

alic3

robo: no ja neviem, ale zabudat v naruci niekoho ineho? typicky muzsky recept... a ze toho ineho mozes zranit, to je jedno? no neviem, ale mam takeho byvaleho, co ide vzdy len zo vzahu do vztahu a myslim, ze to nie je ani nic moc na psychiku. a mne je akurat tak cim dalej odpornejsi.

sisiiii

Dakujem za rady =)ja som na byvaleho zabudala pol roka a potom som odisla prec ze pracovat a prave tu som si nasla tohoto co mam teraz ..vobec som neplanovala niekoho hladat..a jak naschval som musela najst =)Zatial sme spolu stale aj ked sa pohadame na druhy den je to ok vsetko jak keby nic ale dokedy nas to takto bude bavit to naozaj neviem ..mozno coskoro ma to omrzi a aj on a budem moct normalne odist domov =)Este pockam a uvidim=)

robo:)))))

Ahoj, no so zabudanim je to vzdy tazke, ale heureka ma pravdu, zide z oci, zide z mysle. Aj ked je pravda ze u kazdeho zabudanie trva dlhsie, ci kratsie. Ja napr. zabudam uz pol roka, je to lepsie, ale este potrva dlho kym to bude ako pred tym. Jednoducho zalezi na tom ako velmi ho milujes. Tiez sa dobre zabuda v naruci niekoho ineho. Ale to je len naplast na momentalny stav. Proste travit s niekym cas a nemyslet na byvaleho ci byvalu. Hlavne sa treba zbavit vsetkeho co ti ho pripomina, fotky, darceky, tel. cislo, jednoducho uplne vsetko. Ja som vyhodil aj parfumy co som mal od nej:)) cas lieci, ale je to beh na dlhe trate:)) tak drzim palce, nech ti to ide lepsie ako mne:)) Pekny den

heureka

no bohuzial na toto rada neexistuje :( nejako to musite vyriesit...bud sa o tom porozpravate a poviete si co vam presne vadi a budete sa snazit nerobit si napriek alebo potom sa rozist raz a navzdy...zide z oci zide z mysle...boli to,ale cas naozaj lieci..niekedy to trva dlhsie akoby sme chceli a niekedy to prejde ani nebudes vediet ako...tak vela stastia!