CHRbtica-poradte, boliii

Príspevok v téme: CHRbtica-poradte, boliii
zuzanaa

ahojte, v stredu som to asi poriadne prehnala s pracou, pretoze som bola cely den zohnuta a pracovala som, a teraz ma strasne boli chrbat, pri lavej lopatke, ked sa zohnem tak citim ako keby som tam mala nieco zaseknute, zacne ma to poriadne boliet a bolest mi vyraza az na srdce, objednala som sa na ortopediu, ale vezmu ma tam az o mesiac, poradte co mam dovtedy robit, nejake cviky alebo zazracne masticky, dakujem

danse

Masáž je naozaj výborná vec, mne pomôže vždy, a keď nemôžem ísť, tak si doma urobím teplý obklad a natriem niečím liečivým:-)ICE gelom alebo aj Fastumgel používam, keď je to horšie.
A na trhu sú rôzne teplé aj studené obklady, masážne pomôcky, mastičky...(skús www.pomocky.sk )

samko r.

Dievčence, tá zázračná masť na chrbát je doma vyrobená "nechtíková masť" a ňou riadne vymasírovať chrbát. Akékoľvek Yven H gel a iné sa môžu schovať viete kam!!! A drahé sú ako šľak!

mirka353

tiez am problem s chrpticou,ale aj s krčnou.Je to hrozne.mavam to pychanie pri srdci pomáha my,ked si dam magnezium a cvicim.Chcela by som vediet neake cviky jogy neviete poradit?

tanka

Stuhnuté svaly výborne uvoľní kostihoj - tinktúra alebo masť, asi po polhodine cítiť úľavu. Pokiaľ bolesti pretrvávajú dlhšie a sú také silné ako popisuješ, obvodný lekár ti predpíše nesteroidné protizápalové lieky ako Flector, Veral a pod.

zuzanaa

ja som skusala jogu, chvilu mi pomahala, ale teraz ako som si pretazila chrbat nemozem cvicit, boli to, ale dakujem za rady, nejaky krem si uz na to dam, dufam ze zaberie

Ivka 1

Ja som začala cvičiť aerobic a chrbát natierať krémom Heat Lotion, lebo som
mávala tuhnutie svalstva hrudnej časti
chrbtice.

krejzygrl

no to som uz mala aj ja , nemohla som ani dychat, noci kludne sa otocit a spat ale samo mi to preslo, tak po mesiaci staci myslim nejak precvicovat a ked tak si kup nejaky gel alebo mast na to..