HOMEOPATIK

tiana

babulka: no ja ti ani neviem kedy zacali..., dlhsie som uz brala antikoncepciu a z cista jasna pac a bolo..., vypadavanie vlasov mozes mat z antikoncepcii, antikoncepcia je svina zakerna, synteticke hormony to ma, tak nic zdrave pre nase telo:). Skus to vysadit da sa aj bez toho a telo si ulavi. A aky mas vytok?

babulka

ahoj tiana:)
No,zial nic mi nezistili,je to ako zakliate,,vasly padaju ako dive,antikoncpciu som zmenila,no zatial pomahat nezacala ehm:(
a ty to mas odkedy take priznaky??

tiana

Mohli by ste mi niekto prosim doporucit nejakeho kvalitneho :) homeopatika v BA?
Bambulka: bola si na kultivacii? A vsetko ok? Mam podobne skusenosti, vypadavanie vlasov, vytoky - spinenie atd. Vysadila som antikoncepciu, a vlasy sa mi dali doporiadku..., nespinim, ale vytok stale maaaaaam...:(((( Ale to uz je iny pribeh:))).

mamca

Dobrý homeopat áno,možno nie hneď na 100% trafí presné homeopatikum,hlavne pokiaľ to bude klasická homeopatia,kde sa predpisuje 1 liek na celý "obraz" choroby.Netreba sa vzdávať,občas to len treba doladiť.Držím palce.

babulka

vypadavaju mi vlasy,mam bolesti vajecnikov a vytok jak svina....vsetici lekari vravia,aka som strasne zdrawa,,,myslis ze to bude vedet vyriesit?

mamca

Toto je príliš všeobecná otázka,záleží na tom,o aký problém ide,aký kvalitný je homeopat a v neposlednom rade ako sa ty postaráš o svoje zdravie. Liečba účinkujúca na čokoľvek,to by bol asi zázrak.