darcek

SHAKTI

Najkrajsi darcek je,ked vies,ze na teba niekto mysli,ze si niekto spomenie,ze nezabudol,to je najdolezitejsie a byt vtedy s tym,s kym byt chcem.

darcek

no my niesme z toho isteho mesta a je velmi pravdepodobne ze den jej menin sa ani nebudeme vidiet niesme spolu az tak casto takze to ako to navrhujes nebude asi mozne

malinka

Najlepsie veci su zadarmo, darcek je doplnok. Navrhla by som cervenu alebo bielu ruzu s peknou kartickou s milym venovanim-hod tam nejaky priliehavy citat(najdes na nete)+kde sa vecer stretnete. Rano v den menin jej to nechaj niekde kde to urcite najde, napr. zaklop na dvere jej bytu, ruzu nechaj tam a rychlo utec. Cely den bude zvedava. A vecer ju niekam vezmi, ak byvate vo vacsom meste tak do cajovne kde sa nefajci(ak taka existuje). Alebo si jednoducho doma pozrite film.

darcek

nie nevola sa Martina a ja ani nemam v plane kupovat nic drahe ved ani nemam nato peniaze ved mam len 15 a myslite ze nejaky kvet a napriklad nejaky plisak s peknymi slovami by postacil?

SHAKTI

muzi sa mylne domnievaju ze vacsina! zien ma rado drahe dary..nie je to pravda. Dar ma byt hlavne osobny,vyjadrovat co k nej citis...
najkrajsi darcek-privesok na kluce s postavickou a napisom "čertica":-)
na meniny sa velke dary nedavaju..urcite nezabudni na kvety-jej oblubene a nejaka malickost,co ti padne do oka a povies si-to je ono!

moninka

Ja som dostala od priateľa už veľa darov a drahých, ale ani jeden z nich ma nepotešil tak ako ten, ktorý som dostala k výročiu, bol to časť darčeka... Pohľadnica a na vrchu bolo napísané: "čo sa dá vyčítať z hviezdnych znamení?" vo vnútri: "že mi dvaja sme si navždy súdení" Tak hrozne ma to dojalo, cením si všetky darčeky od neho, no tento najviac... kúp jej aj nejaký kvet a máš to vybavené :)