TEHOTENSTVO

Príspevok v téme: TEHOTENSTVO
kukulienka

AHOJT BABENKY PORADTE PRIATEL TO DAL DO MNA KED SOM MALA PLODNE DNI O TYZDEN SOM SI UROBILA TEST A VYSIEL POZITIVNY A Z 2 TESTY MI VYSLI TAK DNES SOM BOLA U SVOJEJ GYNEKOLOGICKY A POVEDALA MI ZE TAM NIC NEVIDNO A TREBA POCKAT AZ KED MI PRIDE MENTRUACIA VED AKO MI MOHOL VYJST TEST POZITIVNY ASI MOCI SOM MALA UZ TEN HORMON MYSLITE ZE TESTY KLAMU A NESPOLAHLIVE DIKY

wiktoria

je to aj podla toho aky test si si robila taky najlepsi je RapiClear mozes si ho urobit uz aj 5 dni od styku a v hocktoru hodinu pretoze zachyti aj co najmensie mnozstvo hormonu :)

misur

Ahoj, mne vysiel test 1.krat negativne - pisali, ze ho mozno robit hocikedy, tak som si ho robila poobede. No a druhy uz som robila asi o dva dni na radu lekarky s prvym rannym mocom, kde je koncentracia toho hormonu najvyssia a vysiel pozitivny.
Nuz a teraz som v 7 mesiaci a uz sa na babatko velmi tesime, aj ked vysledok toho testu ma poriadne prekvapil a nebolo mi vsetko jedno (heh, ked si teraz spomeniem na moju reakciu a tie preplakane noci, tak ma to az zamrzi aka som bola hlupa). Takze si myslim, ze test je spolahlivy, ked si ho urobis hned rano. Ja som si ho robila asi po 10 dnoch, takze celkom rychlo sa to da zistit...
Drzim palce... :)

veronika

ahoj Kukulienka
Ja keď mi pár dní meškala menštruácia tak som si urobila tehotens.test.Obidva testy mi vyšli pozitívne. Keď som išla na gynekológiu a ma vyšetrila tak mi povedala že mám prísť až o týždeň lebo mi to ešte poriadne nevidela-nebola si istá či som alebo nie. O týždeň sa potvrdilo moje očakávanie a teraz sa teším na moje bábo :-)
Vieš tehotens.testy nie sú 100 percentné ale je tam predpoklad na ich úspešnosť.Musíš len počkať lebo ak si tehotná tak to zistia alebo ti príde menštruácia.