"nechcem nič záväzné"

Príspevok v téme: "nechcem nič záväzné"
alexea

Prosím,poraďte mi,neviem čo si o tom mám myslieť,o ničom inom nerozmýšľam :( - spolu s priateľom (aspoň dúfam,že ho tak teraz môžem nazvať) sme spolu tak mesiac a pol...ako je nám fajn,máme rovnaké záujmy,nenudíme sa spolu,...ALE...minule z neho tak akosi omylom vyšlo,že "nechce nič také záväzné"...aaach,jaj...čo teraz?????

alexea

do kelu (pardon)...neviem,prečo mi toľkokrát odoslalo odpoveď...inak,veeelmi dakujem za každý názor,radu,pripomienku

mamca

Hm. Po šiestich týždňoch... Veď sa spoznávate.Zisťujete svoje názory,zvyky,potreby... Kam sa tak ponáhľaš? Máš krásne obdobie,tak ži. Ty sama vari vieš s neoblomnou istotou povedať,že on je ten na celý život? Miluj a buď milovaná a uvidíš... Horšie by boli prázdne sľuby. Uvidíš ty tak ako uvidí on.

sunnysweetie

alexea..kolko mas rokov?a kolko rokov ma ten chlapec?bo,ja som si s mojim zacala,ked som mala 17 a on 19..vtedy ani jeden z nas nechcel hovorit o vaznosti vztahu..no a uz sme spolu skoro 6r. :)))
niektori sa boja vazneho vztahu,obmedzovania,..svadby,dietata..ale je to prirodzene..

mira

samozrejme sa s nim o tom porozpravaj.ak ty chces zavazne,lebo mate spolocne zaujmy,rozumiete si a ty si sa zalubila,tak nech hned vies na com si.u mna,ak by som bola v tvojej kozi a on by mi po tomto rozhovore,ktory ti odporucam, povedal,ze na 100% nic zavazne,teda,ze ma po case posle k vode kvoli inej, tak poviem ADIE hned po mesiaci a pol akoby to povedal on mne po pol roku.

envy

aj ten moj na zaciatku nasho vztahu povedal, ze "teraz nechce frajerku", lebo bol isty cas sam, mal za sebou dlhodobejsi vztah a za tu dobu, co bol sam, si zvykol robit si, co chcel..ocividne sa bal, ze ublizi sebe aj mne..(to sme sa stretavali len obcas na skole a obcas sme si nieco napisali)..ale o dva dni ma zavolal von a doteraz sme spolu, skratka sa zamiloval, milujeme sa a dokonca planujeme spolocnu buducnost :) sice je to este veeeeelmi vzdialena buducnost.. ale v kazdm pripade netreba nic znasilnovat..nech sa ten tvoj priatel sam presvedci, aka si skvela..bud sama sebou a uvidis, ze zabudna na cosi take ako "nechcem sa viazat" :) to je len chlapsky strach :)