prosiiiiiim poradte..trapim sa kvoly tomu!

Príspevok v téme: prosiiiiiim poradte..trapim sa kvoly tomu!
janka16

ahojte. strasne ma trapi to, ze sa mi vsetci smeju v triede.hoci nie som nejaka moc ticha, ale neviem si presadit svoj vlastny nazor, hanbim sa len tak nieco povedat..vela ludi z triedy si so mna robia srandu, aj ked to zase mozno az tak vazne nemyslia, ale ja sa neviem ubranit..jednoducho neviem co mam povedat! strasne ma to trapi, lebo sa citim objektom vysmechu..neviem byt sebavedoma a robit sa ze to so mnou nic nerobi.vzdy ked mi niekto nieco povie, narazku na mna, tak som smutna..cely den potom nad tym rozmyslam a stale si to predstavujem! chcela by som sa zmenit, ale jednoducho to nejde..prosiim poradte co mam robit? ako sa zmenit a byt sebavedoma?ako si nenechat na seba davat urazky? fakt neviem co mam robit, bojim sa uz chodit do skoly, ze co zase bude, co budu hovorit..prosiim poradte..uz sa nechcem trapit :-( prosiiiiiiiiiiiiiiiim... :-(((((((((

skazaton

ak sa nemylim , toto je psychicke sikanovanie , naco sa nehat urazat ? povedz to rodicom , riaditelovy a dov1 dop0 :DD

452

Sama pises,ze sa chces zmenit ale nevies ako.Okamzite navstiv psychologa,vyhladaj si na internernete info o osobnostnom rozvoji a pozri si co znamenaju slova ako pokora,odpustenie,pokanie,hriech. Nenechaj sa presvedcit recami,ze to postupne samo prejde.Neboj sa nie si sama vsetci mame vacsie ci mensie problemy.Ti co Ta urazaju a posmievaju sa Ti su chudaci,ktori si potrebuju poliecit svoje komplexy.Ale neodsudzuj ich.Potrebuju skor pomoc a sucit.

dadi

janka...pravdepodobne si rozumné dievča, ktoré je obklopené pubertiakmi..si len trocha viac citlivejšia osoba a takých chodí po svete nie málo...netráp sa, venuj sa naplno škole a spolužiačky, ktoré sú aspoň trocha rozumnejšie si k tebe nájdu cestu

janka16

jeja: ale ked oni stale nieco maju...aj ked sa snazim ich nevsimat aj tak.. :-( a nechcem tam trnut este 3 roky :-( chodim na odbornu skolu

kupelnik

dakto mudry raz povedal
na to aby si sa zamracila potrebujes 56 svalov ale na to aby si vystrela prostrednik a poslala ich vsetkych do kakaca ti stacia 4 :)
tym sa riadim :D skus aj ty

jeja

Janka... Ak chodis na gympel, tak to by nebol problem, tych je dost. Ale ak chodis na odbornu skolu, tak to je zlozitejsie.
Na tvojom mieste by som asi robila len jedine. Ignorovat vsetky narazky, komentare, nepocuvat, urobit si svoju robotu a vypadnut zo skoly. Tym, ze budes reagovat smutkom alebo placom a pod., iba dokazes, ze si vdacnym tercom pre tych tvojich vydarenych spoluziakov a budu pokracovat.Ked budu nieco kecat, skus sa na nich usmiat, dat hore hlavu, otocit sa a odist.
Ak budes tvrda, po case ich to prestane bavit a najdu si ineho. Ono to ale chvilu potrva, necakaj, ze za 3 dni to bude okey.
Toho psychologa by si mala skutocne navstivit. Tam chodia ludia, ktori nemaju problemy a predsa chodia. Chod aj ty.
A neviem ci robis nieco mimo skoly, ak nie, daj sa do nejakej tanecnej{nemyslim klasicku ale aj nieco viac}, chod do jazykovej, alebo cokolvek, v com by si sa mohla zlepsit a tu tvoju SS ber len ako tvoju povinnost.
No neviem, ci si si z toho nieco vybrala..ale zase to chce len byt viac aktivny.