Vysvetlenie prosím

Príspevok v téme: Vysvetlenie prosím
inuška

Mám syna, má 2 roky a 4 mes. Je veľmi bystrý, pekne rozpráva sme naňho veľmi pyšní, ale stalo sa nám v sobotu nad ránom to, že sa prebral zo spánku, neplakal, ale stále videl muchy, vraj všade poletujú. S manželom sme ho nevedeli upokojiť a presvedčiť, že nič tu nieje. Zrejme sa mu niečo snívalo alebo neviem čo to bolo. Očká mu lietali po celej spálni, nie a nie zaspať. Po dvoch hodinách konečne zaspal, a ráno si nič nepamätal našťastie. Dosť ma to vyľakalo, to bolo prvý krát. ( do škôlky nechodí), čo to bolo?

bedna

jaja: nie som v spojeni s nikym,ziadna vestica a podobne aj ked verim tomu ako si pisala,ale preto,ze sa to straca,tak si ani nzacnem s niekym takym.ale ak sa to objavi bude ma to zaujimat... preco???to tak ma.moze to byt aj karmicke prepojenie..nie???

inuška

Michaela fl, nie sme v styku s nikým takym, a horoskop si prečítam len tak. Všetkým ďakujem za povšimnutie. Pekný deň.

michaela fl

dievcata = najskor ako vam poradim sa musim spytat jednu otazku: Nie ste v styku s vesticou, pripadne nejakym psychotronikom, liecitelom, homeopatiou, horoskopy, povery a pod. Pripadne niekto vo vasej rodine alebo predchadzajuci majitel domu, bytu ? Stalo sa mi podobne. Poznam sa so zenami ktore mali problemy s detmi cele roky. Videli veci ktore ini nevideli, hady, muchy, pod. Je to duchovne. Zatial tolko, odpovedzte mi prosim na otazku, potom viac.

kola

pozname to,mali sme pokoj asi pol roka,a pred vcerom v noci tiez mala do rana"buntosila",kazdu hodinu,ja som uz bola k.o.rano samozrejme o nicom nevedela,ale ucitelky v skolke som upozornila,ze toho vela nenaspala,ak by jej bolo nahodou zle.ona to robieva okolo splnu,alebo novu.ja som tiez bola taka,ked som bola mala,dokonca sa mi uz mozno v 19r spalo,ze som sa zobudila na balkone,v spanku som si otvorila,prebrala ma az zima,este ze mrzlo.

bedna

moja dcera ma teraz uz 12r.,ale ked bola v takom veku ako tvoj syn 2-3r.,zobudila sa ,sadla na postel,alebo len kricala a s paplonom hadzala a ani mna nechcela aj ked ma volala,lebo videla hada,co sa aj v skutocnosti boji a aj na obrazku a TV je jej to odporne!!!nikdy s hadom nic nemala,ani ziadne plazy nemame v rodine.trvalo to asi 2 roky,nevedeli sme preco sa to robi s nou a este sa jej to sem tam..1-2 krat do roka stane,ale ona onicom nevie.tak asi z toho vyrasta..mozno to u vas bola nahoda.pa