dieťa v 37

envy

mamina mojej kamaratky otehotnela prvykrat v 18tich. mala dcerku- moju kamosku(ta ma dnes uz 21), potom syna (ma 16) a minuly rok sa jej narodil syncek malicky a je taky zlatucky...medzi mojou kamoskou a tym drobcom je rozdiel 20 rokov, kocikuje ho, stara sa onho, ked je treba, ale uziva si vlastny zivot popritom. dokonca je to pre nu skvela antikoncepcia :)) tiez sa najprv bali, ze ako to vezmu decka, ten rozdiel, ale je im super...nevahaj ani minutu, ved si este mlada a tretie babatko si urcite vychutnas :))) vela stastia :)

zuzkaa

Ďakujem za vaše názory a povzbudenie, len dúfam, že budem mať dosť síl prekonať strach a ísť do toho. Viem, že sa treba rozhodnúť čo najskôr, lebo čas beží. Aj v mojom okolí majú v mojom veku ešte deti, len ony majú malé deti takže nebude taký veľký vekiový rozdiel medzi súrodencami.Tak neviem.

linka

Ja si myslím,že je to super mať ďalšie dieťatko s takým vekovým rozdielom aj ja to tak plánujem.Držím palce.Medicína je dnes na dobrej urovni ,namáš sa čoho báť.

luna

To je uplne normalny, optimalny vek na tretie dieta, ine by bolo kebyze si prvorodicka... Tak hor sa do toho :-)) Vela stastia

neva

Zuzka, neváhaj. Moja sestra porodila v 36-ke, môžem povedať, že ju to celkom zmenilo. Nikdy nebola stará, ale priam omladla. Je to oživenie rodiny. Staršie deti sú už celkom samostatné a taký drobec, to je radosť a šťastie.

denisa

ja si myslim, ze nie je to neskoro : ) ja mam 27 a cakam svoje prve a urcite chcem mat viacej deti a na veku mi nezalezi kedy, zelam vsetko dobre

lenkalenka

podla mna sa nemas coho bat, je to radost mat v neskorsom veku maleho anjelika. Ja by som chcela, ale manzel nechce :-(