Prosim poradte

Príspevok v téme: Prosim poradte
zivy_tvor

Ahojte... Prosim vas co je lepsie spravit ked niekoho milujem a viem ze to nema sancu? Mam prerusit kontakt? Lebo kazdy kontakt, co by len mailovy ma dostava do sialenstva, alebo sa mam chovat ako kamarat, aj ked pri tom nesmierne trpim? Co mam spravit? Co ak by som sa dozvedel ze uz ma ineho? To by ma dorazilo. Prosim poradte?

robo:)))))

Jasne, vykasli sa na nu. Zmaz cislo a hod ju za hlavu. Ked ona o teba nestoji, preco si kvoli nej kazit den. Nech si zije svoj zivot a ked ju niekto odkopne, mozno pochopi ake to je. Drz sa

zivy_tvor

SHAKTI asi mas pravdu, je to tazke, ale musim to spravit. Fuuu uz len najst silu a zmazat cislo. Este ze si ho nepamatam... dakujem

SHAKTI

prerusit uplne kontakt,tu plati-zide z oci zide z mysle...a povedzme si uprimne-chapavy kamarat nikdy nemozes byt,lebo citis cosi uplne ine. Si masochista?? robit veci co ti ublizuju??

zivy_tvor

Nie, viem to na isto. Uz sme spolu chodili, len ja neciem zabudnut. Neviem sa cez to preniest. Niesom typ cloveka, co by nevedel nadviazat novy vstah, len jednoducho zadna nie je ako ona. Ona je pre mna uplne idealna, v mojich ociach dokonala. Ja som jej velmi ublizil, aj sa ospravedlnil, vysvetlil. Uz ma hodila za hlavu, aj ona velmi trpela. Ale ju to uz asi preslo. Len ja s nou nedokazem udrziavat normalny kontakt. Aj ked ju velmi chcem spat, aj po pol roku. Ona mi vsak neveri, ja uz neviem ako to dokazat, tak neviem co spravit. Prerusit kontakt, alebo sa hrat na chapaveho kamarata?

sia145

ahoj, a vieš určite že nemáš u nej šancu? Možno, že aj ona cíti to isté, len ti to nevie ako dať najavo.