Semeno

sandica

kajilinka u nas je to tak, ze po tom ako skoncime s milovanim ma priatel opatrne "vycisti" prstom. je to potom ovela lepsie, lebo potom uz takmer nic nevyteka...

otto

cital som,ze sa moze aj penis zalomit v partnerke.bojim sa toho,u nas sa to stalo jednemu a museli volat lekar.pomoc a obidvoch ich takych spojenych odvazali na nosidlach do nemocnice.no hanbil by som sa,tak to nechcem zazit.kedy sa to stane a co proti tomu robit?

milacikzien

Ked sa priatelka spravy, potom mi ho vyfajci semeno prehltne lebo jej to chuti a velmi ju to bavy robit mi to ustani (zavidite co).Ak sa sem tam do nej vystrikam tak je to vecsinou vecer. Uz ked sa ide umyvat jej to tecie po stehnach, ale aj tak to vsetko nevytecie.Potom to mam najradsej rano,ked ju ma taku teplucku este zo zbytkami semena z vecera, tak to krasne klze. A vy to ako robite????

ja25

:) no jasne ze to neutieram ak viem ze sex este bude tak nerobim nic len sa maznam ak už nebude pockam kym vyschnem ;) to je najlepsie
ale ak sa ponahlas tak nech ti to caworoo da prstom do pusy ak ti to nechuti nech ťa poutiera :) a utekaj ;)

tiny

fuuuuuujko ako to možeš? pre mňa je to nepraktické a nehygienické, ja osm hneď bežala do sprchy a povedala som si tak toto nikdy!!!!!!!