JE TO PRAVDA ????????? prosim o vase odpovedeconauprimnejsie

Príspevok v téme: JE TO PRAVDA ????????? prosim o vase odpovedeconauprimnejsie
hihi

je pravda ze spermie na vzduchu nevydrzia dlho ze umieraju za velmi kratky cas niekolko sekund alebo to je inak kolko vlastne su aktyvne??? napr. ze dajme tomu ze by som si utieral ruki lebo by som to nahodou na nich mal hej a nevsimol by som si ze mi nieco zostalo niekde na prstoch a siel by som do priatelky tymi prstami mohla by z toho otehotniet??? alebo skor povedane bude z toho tehotna ci nemoze lebo uz by boli neaktivne mrtve hmm???? prosim o pravdive odpovede dakujem

kitti

Oplodnenie vykoná samozrejme jedna jediná zrelá spermia. Možno si vravíte, že taká sa predsa vždy nájde. Omyl! Je málo pravdepodobné, že sa oplodnenie podarí, ak muž neprodukuje dostatočné množstvo spermií a v dostatočnej kvalite. V priemere obsahuje 1 mililiter ejakulátu asi 20 miliónov spermií. Ak ich je menej, šance na oplodnenie klesajú. Dobrou správou je, že sú aj jedinci, ktorých semeno obsahuje aj 100 miliónov spermií na mililiter.

kitti

Ako dlho prežije spermia
Naozaj „čulé“ spermie sú schopné oplodniť vajíčko ešte 2-4 dni po pohlavnom styku. Ak sa však práve snažíte o dieťa a chcete zvýšiť svoje šance, mali by ste si milovanie naplánovať jeden deň pred ovuláciou. Odborníci radia, že práve to je ideálny čas na splodenie dieťaťa. U spermií je dôležitá kvantita aj kvalita

denisa

Vsetko zalezi od doby ktora medzitym uplynie. A k presnemu cislu sa ti vyjadrit neviem, nie som natolko medicinsky vzdelana.

hihi

a teda mose sa otehotniet ci nie preziju to ked napr. ich budem mat teda niake na ruke co som neutrel ci to preziju na tom vzduchu alebo ako je to vlastne??

denisa

Ja nehovorim, ze neumru aj vo vagine. Ja len hovoim, ze to urcite netrva iba 3 sekundy, ako sa tu snazia ludi presviedcat niektori diskutujuci.

kitti

Hej aj vo vagine je vzduch,preto ak spermie sa rychlo nedostanu na spravne miesto-nenastane oplodnenie,tak umru aj vo vagine. Este ste nepoculi,ze su aj pomale spermie a prave preto nenastane oplodnenie?

denisa

Kazdy kto ti tu napise, ze spermie na vzduchu ziju len par sekund nech si uvedomi, ze aj vo vagine je vzduch. To by sa potom vobec nedalo otehotniet...