NEHORMONÁLNA antikoncepcia

hak

z HAK sa pribera preto lebo su to hormony, ktore spôsobujú že sa viaže voda v tele, tym padom sa zvyšuje hmotnosť, ale nie u každého je to take vyrazne..ja mam problem s tym že mi byva skoro každy den dost nevolno, beriem marvelon, neviete niekto niečo o nehormonalnej A, okrem kondomu a lokalnej

viki55

Ahojte.Prosim poradte mi.Hormonalna antikoncepcia mi nerobi dobre.Ake su este moznosti ochrany,a ci na to potrebujem recept od gynekologa.

niekto

pri capikoch sa caka 5 minut pri kreme necakas
krrem posoby 8hodin capiky 4 hodiny

krem musis dat do aplikatora to s capikmi robit nemusis cize to nieje az taka piplacka
capiky sa mozu rozpustit hlavne ked je horko staci ich dat na chvilu do chladu

v lekarni som sa pytal zevraj su rovnako ucinne
inak vsetko je v pribalovom letaku a www.pharmatex.sk

jaja

kedy si uvedomíte, že priberanie z hak 1-2 kg, je to najmenej, v porovnaní, čo to môže iné spôsobiť, okrem toto sa pribrať dá len ked nebudete kontrolovať tie žracie stavy, kt. hak vyvoláva!!!
tie čapíky, teda nevytekajú?? a čo s tými kvasinkovými infekciami nemáte skúsenosti v súvislosti s pharmatexom??

D_nika

HAK bez toho, aby si pribrala existuje, mne moja gynekologicka tvrdi, ze zo ZIADNEJ sa nepribera - len ti mozno niektore zdvihnu chut do jedla, ale tak mozes sa kontrolovat, ak vies... ak nie, da sa najst taka, co by ti vyhovovala.

capiky pharmatexu sa do styku rozpustia (preto treba pockat tych 5 min), cize ich necitit.

ku kremu, ja ho mam a nevadi ani mne ani partnerovi - je trosku vlhko, ale moc sa to od bezneho stavu nelisi :D a zavadza mi ho on :) ---vsetko je v navode na pouzitie ;-) a mozes ho pouzit tak, ze az za hodku budes mat sex, ale bude z teba trosku vytekat mozno.. len ak by si mala sex, potom musis znovu dat novu davku, lebo ta predtym je uz "opotrebovana"..

a pharmatex je zdravotne nezavadny, nesposobuje neplodnost ani nic podobne.

keimi

ahojte, neviete náhodou či existuje HAK z ktorej sa na nepriberie? prosim ak máte skúsenosti dajte vedieť...diky moc

kajushhh

A tie capiky nejako nezavadzaju pri styku? citi ich partner? .. a mozu sa pouzivat aj tak ze..viem ze budem mat pohl. styk tak cca za hodinu a mozem si ho zaviest uz vtedy a ucinok bude rovnaky?