Aloe vera

majka1984

ja ma tiez rastilku doma, ten druh co nema ziaden zapach, sem tam odtrhnem spodn7 list, otvorim abz som si duzinou potrela tvar, je potom jemna, ciata, Pocula som ze to nietko tava do obzcajneho denneho kremu alebo do caju, neviem pride mi to cudne...

jennydm

Ahojte, viete mi niekto poradit? mame doma aloe v kvetinaci...je mozne, ze by nebolo prave?
A da sa taketo aloe vystavit a vypit?nic sa nemoze stat? Dakujem

Ivka 1

Elien môžeš to s kľudom vyskúšať. Aloe má liečivé účinky, určite Ti to neublíži. Už starí rímsky bojovníci si rany liečili pomoc aloe.

RNG

alergie su individualne zalezitosti, to nikto nemoze predpovedat. Ale alergie na aloe su extremne nepravdepodobne. Daj si kvapku pod pazuchu. Ked to neocervenie velmi do 15 minut, nemas alergiu na skusanu latku.

elien

ahoj,chcela by som sa spytat ci si mozem si potriet cerstvou stavou s aloe vera vyrazky-akne? pomoze to? nevyskytuju sa nejake alergicke reakcie?

cat

mno chut sme este neskusili, odhodlavame sa :) neviem, aky je to druh, ale odporucili nam, ze v tych koncinach rastie dobre aloe, vyuzitie hlavne na tvar :)) so stipcom na nose..

RNG

Cat , aloe je vyse 200 druhov, to z coho vyrabaju stau/gel je aloe barbadiensis. Ale aj ine aloe su cenne, len barbadiensis nema ziadnu pachut.