ovulacia

.....

Na ten hnedastý výtok pred menštruáciou....podľa toho o aký ide, ak je to prvý deň menzesu tak áno, ráta sa. Ak máš nejaké zdravotné problémy, tak neviem. Ja som mala dlho zápaly a pred normálnou menštruáciou (tých 8 dní) som mal ešte 3 dni slabí hnedý výtok. Ale ak si zdravá, tak sa ráta. Ale každý organizmus je iný. Ja by som to radšej poistila.

.....

Ono je to u každej ženy rozne. Mám kamrátku, ktorá si to rozdala v posledný deň menzesu a ostala tehotná. Najlepšie je mat sex asi dni pred ďalším menzesom. Ja s tým nemám problém, lebo mám ovulačné bolesti, takže namusím rátať. Menzes mám 8 dní a hneď ako sa mi skončí nastupujú ovulačné bolesti bez žiadnej prestávky. Sú asi 3,4 dni. Jeden je ale poriadne silný. Tento mesiac ma zarazilo, že som mala bolesti už cez menzes, teda ten 6-9 den cyklu. Tiež som si myslela, že to rátanie predtým u mňa sedí, ale nie. Moja ovulácia je väčšinou 8 -13 deň cyklu.

User_37597

pred menzesom...ale je to rozne lebo su zeny o ktore sa staci obtriet a su tehotne a su zeny kt s tym nemaju problem..aspon ja som v tomto dost zasadova napriek tomu ze berem HAK...

User_37597

normalny cyklus je 28 dni co znamena od zaciatku po zacitok dalsej menstruacie...daj si to na polu co je 14 dva dni dole a dva dni hore co znamena 12,13,14,15,16,....tak isto si to vypocitaj ak mas iny cyklus

tri bodky

dobrý večer, ja by som sa chcela spýtať, ovuláciu počítam od začiatku menštruácie, a spadá tak niekedy na 14.deň, plus-mínus, ale ráta sa za začiatok menštruácie aj hnedastý výtok pred menštruáciou?