Krčná chrbtica?

Standyyy

Zdravím.Vedel by mi prosím vás niekto pomôcť!?Mám každodenné bolesti hlavy,krku,šije,ramien až lopatky...Dá sa povedať že od hlavy až po polovicu tela.Caste pukanie v kĺboch,napätie v kĺboch,ako keby som mal niečo zablokované...Poradili mi zavesiť sa na tyč a pretahovat chrbát aby sa mi roztiahli stavce.Pomoze to,ale len na pár minút a potom sa opäť napätie vráti.Taktiez dočasne pomôže chladivý gél MUAY alebo StrongPower ale po 15 minútach som znova tam kde pred tým...Už nevládzem.Prosim poraďte,pomozte.Napiste SMS ak by mi vedel niekto pomôcť,tu tak často nechodím.Dakujem.0902843888

Standy

Melisa našla si riešenie???Ja mám presne to isté čo ty...Ak by si vedela o niečo čo ti pomohlo.Napis SMS.0902 843 888.Dakujem a držím palce

MatejR

Dobrý deň,
bolesť v oblasti krčnej chrbtice väčšinou zapríčiňuje svalová nerovnováha. Spôsobuje ju preťaženie alebo dlhodobé jednostranné zaťaženie pri pracovnej či športovej činnosti.
Váš priateľ by sa nemal spoliehať na ľudových liečiteľov ale mal by vyhľadať odbornú pomoc, kde presne zistia ktoré svaly sú oslabené a ktoré sú preťažené. Na základe tejto diagnostiky je už liečba jednoduchá, ide o obnovenie rovnováhy v organizme. No tento proces je možný len s aktívnou účasťou danej osoby.
Želám skoré uzdravenie.

Matej Riger, Applause Klinika pohybu

Smiesko

Dobry den potrebovala by som nejaku dobru ucinnu radu mojho priatela boli dost krcna chrbtica bol uz s tym asi vsade dokonca aj pri takom liecitelovy ten mu to ponapraval ale boli ho to este viac co by mal s tym robit ??? Dakujem za radu

staramky

Poprosím o radu ak niekto vie ako na vysunutý krčný 7 stavec vraj pre skrátené svalstvo. Problémy začali v roku 1991 a žiaden lekár to nezistil až pred rokom MR. ukázala toto vysunutie a aj výrastky,ktoré tlačia na nervove zakončenie ktoré mi spôsobuje aritmiu. Keď sa mi cvičením a masážov nie vždy, podarí tento stavec nasunúť na svoje miesto tak to trvá deň dva a znovu sa vráti nazad teda vysunie sa.
Skúšam možne ako aj nemožné,ale nič mi nezaberá ak niekto vie ako si pomôcť lebo lekári na to kašlú budem vďačný. Vilk Vlado.

magnum

problémy s chrbticou.
Ak to nemáte ďaleko do Čadce príďte na vyšetrenie,špecializujem sa na problémy chrbtice,vyšetrenie jemným elektroterapeutickým prístrojom ktorý lokazuje epicentrum vzniku problému,prípadná etikoterapeutická sonda.Je však dlhšia čakacia doba nakoľko denne z dôvodu časovej náročnosti vyšetrenia viem vyšetriť 2 záujemcov.
VJ terapeut Čadca mobil nuladeväťnulapäť tridvapäť tripäťdva.

react

Zdravím chcel by som sa s Vami podeliť s mojím problémom. Mám 18 rokov v 17 sa mi to všetko zacalo. Zacalo to všetko len bolestou v ramene siel som za ortopedom ten spravil RTG ramena krcnej chrbtice povedal ze rameno je v poriadko ale ze mam Krcnu napriamenu lordozu ze mam ju v blokovom postaveni. Chodil som na rehabilitacie rameno ma prestalo boliest ale to vyzarovanie bolesti preslo do malička a prstenika na ľavej ruke. Myslel som si že to po nejakom čase prejde no ked to neprechadzalo ani po roku šiel som zas za ortopedom ten nariadil zas rehabilitaciu. V poslednej dobi pocitujem tie iste bolesti ale vyzarujuce aj do nohy tiez do 4 a 5 prsta na nohe. Bol som s tym aj k neurologicke ale ta ma stale odbije ze to je z krcnej chrbtice. Myslite ze to môže byť všetko s tej krcnej lordozy ? lebo doktor mi vravel ze noha nema nic spolocne s krcnou chrbticou. Preto nieviem ci je to nieco vazne alebo nie. Mam len 18 rokov a 3 roky aktivne navstivujem posilovnu preto by som nechcel dopadnut nejak zle. Nevedeli by ste mi niekto poradit ?

melinda401

Prajem všetkým pekný deň.Keď čítam všetky vaše príspevky,akoby som čítala o sebe.Začalo to pred piatimi rokmi,bolesti hlavy,závraty,slabosť v celom tele,v nohách.Neurolog stanovil krčnú chrbticu.CT v poriadku.Nasadili mi lieky na uvoľnenie a rehabilitácie.Pomohlo na rok a potom všetko odznova.Takto sa to opakovalo 4 roky.Absolvovala som akupunktúru,ale žiaľ nič mi to nepomohlo.Kúpila som si ortopedický vankúš.S ním som spokojná.Mala som aj fit loptu,ale len na sedenie.Teraz je to už v takom stave,že rahabka nepomohla,bolí ďalej,závraty tiež a navyše sa v noci budím na to,že mi trhajú kŕče celým telom,aj s dýchaním mi to robí šarapatu.Budím sa aj na výpadky dýchania.Má niekto takéto isté problémy?Ak áno prosím Vás o pomoc ak viete o niečom čo by sa ešte dalo vyskúšať.Moc ďakujem.

karioll

ivkam
cervikokranialny syndrom je ochorenie krcnej chrbtice
lieci sa neurologom,ktory ti ho asi diagnostikoval,ortopedom a na rehabilitacii
v zasade treba odblokovat krcnu chrbticu