Dusivý kašeľ

Tzzgfcc666

Vsetky choroby si človek privoláva sam psychikou Takze ak ma niekto dusivy kašeľ znamena ze ho nieco dusi v Nutri.skus zmeniť myslenie

pinkuska

Malej sme dali cibulový sirup ale ešte jej to pohoršilo. Má to už siedmy deň a bez zmeny! Už sme z toho ohučaní, v škole dcérka kašlom vyrušuje výučbu, na ulici na ňu pozerajú ako na tuberáčku. Sme yúfalí. Manžel chodí spávať zo zúfalstva k jeho matke a ja s dcérkou spíme doma. Dcérka v noci nekašle.

RNG

Kodein je utisujuca droga, navykova, je to opiat. Ani nema ziadne antimikrobialne vlastnosti, ani neodhlienuje. To je len na zakrytie symptomov, nie adresovanie problemu.

pinkuska

Dakujem za rady, boli sme s malou v Poddunajských Biskupiciach na pľúcnej klinike, dali nám spraviť testy na alergie ale alergia to že vraj neni.Nevedia čo to je, dali jej Codein ale nepomohol jej. A tak teraz skúšame recepty od svokry

RNG

Inac zvysujem davku carvacrolu na 3 x 200 mg, a NAC na 2 x 600 az 1200 mg, podla tolerancie.Na NAC je hromada studii na ucinnost, najma na odmaskovanie vnutrobunecnych infekcii a bieofilmov, ktore znemioznuju telesnu obranu a prienik liekov na znicenie mikroorganizmov.Samozrejme farmacii sa to nepaci, lebo tym aj stare lacne atb sa odrazu stanu ucinne, nehovoriac o [prirodnych antimikrobialnych doplnkoch a samotnej obrane tela, ktora po odmaskovani vie mnohe nakazy sama znicit, ako to nazyvaju lekari "spontanne"
Pricom NAC je len lacna vodorozpustna forma aminokyseliny cysteinu, , N-acetyl cystein

RNG

Pinkuska, to znie ako alergia, mozno na vytrusy plesni, ked je vlhko.
Viac pozri cez Google.sk uvedenim rng alergie. Alebo pozri na temu infekcie.
Dnes ma plno ludi infekcie v prinosnych dutinach, na ktore nemaju lekari dostatocne laboratorne testy. Okrem toho su aj bezne infekcie, ktore sa zivia z hlienov(napr aspergillus pneumoniae), takze staci byt trochu zahlieneny a uz to zacne.
Na odhlienenie odporucam NAC a carvacrol a stranit sa mliecnych vyrobkov, alebo brat aspon na ne enzymy(Dairy Enzymes)

mia78

tu na slovensku nie su lekari ale sarlatani tu ani nic nezistia.

chod snou niekam do ciech alebo do zahranicia tu je to hrozne mojho deda pochovali v nemocnici

a ze zvysenie platu by chceli nenazranci a za co?

nech odidu do zahranicia by ich vsade vyhostili

pinkuska

Prosím poradte mi. Moja dcérka máva velmi čudný kašeĺ. Má to vždy pri zmenách počasia. Rozlieha sa to po celom dome, lekári nič nezistili, ani na testoch, kašel nie je nákazlivý, dcérku nič nebolí len kašle. Všetky metódy sme už skúsili ale nič nezabralo. Sme s toho zúfalí. Dcérka kašle tak dva tri dni, potom kašel ustúpi. Poradte mi.

RNG

Cibula a ine cibulovite(alium) su liecive hlavne pre obsah quercitinu. Dnes ale mozno dostat quercitin aj v kapsuliach, odporucena davka 2x 500 mg je viac, ako obsah 2 cibul

RNG

Nedostatok slnka vyvolava nedostatok vitaminu D-3, a tym oslabenu imunitu.
D-3 sa da doplnit, odporucene je 2000 az 4000 IU.
Niektori ludia si nevedia ani na slnku vytvarat vitamin D-3 v dostatocnych mnozstvach, tam je teda treba doplnovat celorocne, nielen sezonne.