pomoc imunita

Niki23

Moj bracho mal tiez oslabenu imunitu, stacili mensie vykyvy pocasia a hned bol chory. Siel k imunologovi a ten mu potvrdil, co sme davno cela rodina vedeli. Mama brachovi kupovala rozne vyzivove doplnky na imunitu, ale osvedcil sa mu az wobenzym. Uz rok a pol je v poradecku.

Anett

Ahoj, mávala som problému s imunitou dlho rokov, každu zimu som mala angíny a zapal priedušiek. Začala som užívat prírodne doplnky vyzivy a tejto zime ma všetky choroby obysli. Ozvyte sa na môj e.mail ana.p@centrum.sk uvedte imunita a poslem Vam informacie o vyrobkoch. Som presvedcena, ze Vam pomôžu zbavit sa zdravotních problemov zapricinenych oslabenou imunitou.

RNG

Na viralnu imunitu je selen(400 mcg) zinok (50 mg) probiotika s obsahom Lactobacilus Bulgaricus,
echinacea, astragalus, baza,vitamin C a E, aloe.
Zo silnejsich na virusy su koloidna strieborna voda, extrakt z olivovych listov, brezova stava,larrea tridentata(creosote bush).

julinna

ja sa liečim na zníženu imunitu cca 2 roky, to či ju máš zníženu alebo nie ti povie imunolog z výsledku krv.testov.Ked sa potvrdí dá ti lieky na zvýšenie a po dobe asi 1/2 roka znova da skontrolovat krv. okrem liekov ti odporučí probiotiká-brat pravidelne, dost vitamínov a minerálov(zinok, selén a iné)a pod. treba jednoznačne navštívit lekára odb.

optimista

Vie niekto ečte niečo poradiť na problem imunity, ktorý opsuje "neva" ? Píše aj čo berie, ale nevie ako dopadne. Nikto nema s tým skúsenosť na udržanie imunity, ako je popísaný nizsie ? Prípravko je plno aj kazdy inac reagujeme pri uzívani, ale snad nieco co viacerím pomohlo ?????

neva

Ja popri liekoch na posilnenie imunity /ISOPRINOSINE - 6 mesiacov/, užívam tiež silne probiotika a aloe vera štavu. Velmi som zvedavá, ako prebehne u mńa - jeseň,zima,jar. Vlani som sa dala preventivne zaočkovať proti chrípke a za 6 dní som tak ochorela, že som sa nevedela z toho dostať. V januári mi budú robiť kontrolné testy na imunitu.

neva

Skús si od svojej školskej lekarky vyžiadať odporučenie na imumologické vyšetrenie. Obyčajne sa tam dlho čaká, kým Ťa objednajú. Je to obyčajne 2-3 mesiace.

neva

U mna sa prejavovala slabá imunita veľmi častým ochorením a častým výskytom herpesov. Každý druhý mesiac som mala teplotu, nádchu, bolesti hrdla, niekedy aj častejšie. Počas nádchy sa mi spravil pod nosom herpes a vždy trval tak dlho, že už mi ani nestačili vymyznúť červené flaky pod nosom a mala som ho znova - cca 5x ročne.