je to vhodne???

mackousko

pre kofilka:
Dobre teda nejak som nepostrehol ze ranajkuje iba ak pocitam jablko normalnej velkosti.
pre monika-vk:
Nie nerobim si srandu. Ale vecera by nemala byt prilis kaloricka. Dvakrat jest denne je chyba akurat nastartujes zachrany obrany mechanizmus, jeho zasluhou by si v praveku prezila v dobe nedostatku potravy.

kofilka

pre mackousko - ano lebo u nas bezne maju jablka velkost melona, ze? :) kedze u nas dostat len jablka NORMALNEJ velkosti, vsetci ti, ktori ste jej radili aby sa naranajkovala normalne mali ste pravdu a mackousko sa Vam urcite chcel ospravedlnit, ze Vas nazval madarmi :P ze mackousko? :) pekny den

monika-vk

bejby a co mam podla teba spravit ked viac nechcem??a ked poviem matke ze viac nechcem donuti ma zjest vsetko???a bude stat primne kym nezjem do posledneho hltu?zjem skryjem a hotovo..mackousko..tri hodiny pred spankom??si robis srandu teraz zomna???

bejby

Mno ze ty potajomky vyhodis jedlo?? A pytas sa ci je to spravne? Tak si asi vies, ze to nie je spravne. Ranajkuj normalne a jedz 5 krat denne po mensich porciach. A hlavne jedz tak, aby si nemala vycitky. A nevyhadzuj jedlo.

mackousko

To su tu tusim sami madari naco jej pisete radsej sa naranajkuj atd. Vsak pisala ze ranajkuje. Inak ak nevecerias tak sa ti taktiez zacne spomalovat metabolizmus (to znamena ze zacnes priberat aj z mensieho mnostva jedla). Kludne sa mozes naveceriat 3 hodiny pred spankom.

lilotka

Moja zlatá! Z raňajok sa nepriberá. Raňajky sú najdôležitejšie jedlo dňa. Radšej sa poriadne naraňajkuj.