Opuchnute clenky

Gima

Podla mna je proti opuchom dobrá octanova masť alebo Flector. Ináč s opuchmi dolných končatín súvisi nedostatočná funkcia obličiek. Mali by ste niekolko týždnov piť žihlavový čaj alebo jedavať častejšie melon červený.

Lenka-študen

Dobrý deň, našla som Vašu stránku,tak sa pripájam o radu. Moja dcérka ma opuchnutý členok na ľavej strane až k prstom. Z ničoho nič sa jej to zjavilo, nemala žiadny úraz a v lete ma po nohách fliačky,vyzerá to, presne ako obarené - keby mala ekzem. Večer jej dávam studené obklady s octom, nepomáha to. Ďakujem za radu.

Dd0123

Ja mám úplne rovnaký problém. Asi 3 týždne mám opuchnutú vnútornú stranu ľavého členka a občas aj boli. Asi pred týždňom mi poriadne opuchol aj priehlavok a mala som pocit, že mám opuchnuté aj lýtko, ale keď mi ho dr. premeral tak bolo rovnaké ako druhé.
Ja mám za sebou tiež kopec vyšetrení a záver - je to vraj z tepla. :-(
Aescin sa s liekmi na zriedenie krvi nemôže užívať, to mi povedali v lekárni. Mne Aescin veľmi pomohol pri zápale sedacieho nervu, ktorý sa mi pravidelne opakoval v zime.
Teraz mi bol odporučený Wobenzym, ale nejak extra mi nepomohol. Mne natiera každý večer manžel nohy s konským chladivým gélom a od toho sa mi kus stiahne na ráno opuch.
Na ortopédii mi dr. povedal, že príčinou môže byť aj chrbtica, u silnejších obezita, alebo proste topánky. (mala som balerínky :-))
Ak má niekto nejaké rady, budem tiež vďačná.

iskricka741

Dobrý den ziadam o radu ak niekto vie poradit z mojim Zdravotnym problemom Uz druhy mesiac mam opuchnuty a bolavy clenok na lavej nohe aj ked som nemala ziadny uraz vzniklo to len tak z nicoho nic Pochodila som po doktoroch aj na ciavnom aj na Rtg a ties u ortopeda som bola a vsetko je v poriadku a clenok je stale bolavy a opuchnuty as tvrdy Nasadila mi doktorka reumatologicka liecbu FURON a Aesscin ale nic nezabera beriem aj tabletky na riedenie krvy lebo som po tromboze a plucnej ombolii Kto by mi vedel poradit ako si mam vyliecit clenok uz som z neho nervozna lebo to uz dlho trva Dakujem za prispevky a rady

Anatompet

Opuchla mi ľava noha hlavne spodok chodidla mam krčove žily ale doteraz som problemy nemala to je prvy krat čo sa mi také niečo stalo pri tom som 20 rokov v obchode

mediik

Začali mi opúchať dosť silno členky. Ale iba v práci, kde sedim cca 10 hodin. čo to mohlo sposobit? Začalo to asi pred mesiacom a sedavé zamestnanie mam cely zivot.