piste nazori prosim potrebujem ich velmi

Príspevok v téme: piste nazori prosim potrebujem ich velmi
marek79

mam jeden vztah ale je to take no....proste sme spolu dost malo pretoze byvame v inych mestach ale ja chodim do skoly tak kde byva ona ale mame dost ucenia rozne konicky a podobne takze toho casu je naozaj malo sme spolu mozno tak 1-2 krat do tyzdna a to tak na jednu hodinu po veceroch sa nemozeme stretavat pretoze sa ja nemam ako dostat za nou no proste je to velmi zle...piseme si spolu kazdy den na pokeci tiez asi tak hodinu ale proste je to podla mna o nicom pretoze vzdy ked mam chut jej povedat nejake pekne slova ale chcem byt snou tak nemozem a akurat vtedy ked mam blbu naladu ze chcem byt najradsej sam tak vtedy sa stretneme je mi snou vyborne ale je to uplne o nicom a este ktomu stale caka ze nieco spravim ja ona sa na nic neodvazila ked niekedy aj nieco naznacim tak mi to pripada ze ona ako keby naznacia ze sa este pozname malo a to sa pozname uz pol roka a chodime spolu asi 2 mesiace a pocas tych 2 mesiacou sme sa mozno stretli 15× a ani o chlcp viacej co si o tom mylsite ma to nejaky vyznam a buducnost?

Soraja

marek79 pozri ja som si s mojim planovala nadherne leto. Mala som 4 meisace volna, teda chodila som do prace, ale vedeli yb sme byt skoro stale spolu. A namiesto toho sme sa videli raz za tyzden, obcas aj menej. A sme spolu, aj ked s problemami, ale sme. Ak nechces cakat, tak to skonci, ale myslim, ze casom sa to vsetko ukaze. Nemozes cakat ze po par mesiacoch uz bude vsetko super. Vztahy na dialku su velmi tazke, ale ked to vydrzite, tak potom to bude stat za to.

lubicar

Marek, ja by som tomu nechala este nejaky cas, je to velmi kratko, co sa poznate. A pokus sa uprimne s nou hovorit o vsetkom.

marek79

no my sme sa takto uz nejako bavili ale ona stale hovori ze ma ma velmi rada a ze je jej somnou super ale mne to vzdy tak nepripada my sme spolu zacinali cez prazdniny a vtedy to bolo super a ked sme mali ist do skoly sme sa dohodli ze po skole sa vzdy stretneme a tak sme mali take mansie plany ale je to uplne ine ako som cakal mozno by sa dalo povedat ze aj presny opak toho co som ocakaval niekedy sa naozaj nad tym zamyslim ze ci to ma nejaky vyznam

Soraja

marek79 ale ste spolu este len kratucko, ono to potrva, kym sa to vsetko rozbehne aj po citovej stranke. Vyckaj casu. No aj ti nebudem pisat ako by chodenie malo yvzerat, ja som s mojim strasne malo a v poslednej dobe to aj skripalo. NO u kazdeho je to individualne. Ale ak chces naozaj vediet na com si, spytaj sa jej.Porozpravaj sa s nou otvorene a uprimne.

marek79

no toto je moje prve dievca a mam ju naozaj rad ale gagaga mozno mas aj pravdu napise ako by malo vyzerat take ozajstne chodenie nech to trosku porovnam stym co robime my

marek79

ja ju mam naozaj velmi rad je pre mna ta najuzastajsia zena na svete ale niekedy mam pocit ze ona je somnou len preto ze sa nema skym tak dobre zabavit a ze ma lubi hovori len preto aby sme boli spolu a neskoncili to ale zase niekedy to vyzera ze ma ma naozaj rada ja uz neviem

kendy

Ja som sa s mojim manželom videla len cez víkendy. On prišiel domov z internátu a ja na víkendovú chalupu z mesta.Potom išiel na 2 roky na vojnu, to sme sa nevideli skoro vôbec. Písali sme si stále a takto sme to ťahali 5 rokov, potom sme sa zobrali a oplatilo sa to. Takže nestrácaj trpezlivosť ak ju máš rád tak pekné chvíle čo s ňou stráviš Ti vynahradia to čakanie.

Soraja

ak ju mas rad, tak urcite to ma vyznam. Ja som sa s mojim videla posledne 4 mesiace 1x do tyzdna. nesil to, ked budete spolu dlhsie, mozes ty chodit k nim na vikendy, alebo ona k vam. Je tu neskutocne vela rieseni. A vydrz presne tak. cas ukaze.