Zapalene oci

Príspevok v téme: Zapalene oci
majka s.

Uz takmer 2 tyzdne mam zapalene oci. Zapalili sa mi kratko po tom, ako som si nasadila 1. kontaktne sosovky. Bola som u ocnej, ale dala mi asi za ten cas 3 druhy kvapiek (z toho jedne su antibiotika). 1. druh mi nepomohol a teraz kombinujem (ako mi kazala) tie posledne 2 druhy (neviem ich mena). Od jednych kvapiek ma tak palia oci, ze koniec... ked si ich dam. V utorok som bola u mojej obvodnej lekarky a ta ma zaockovala proti chripke. Povedala, ze som zdrava. Ja sa citim tiez zdrava. Ale ocna sa opytala, ze ci mi obvodna robila odbery krvi, krvny obraz, vytery, ci ma poslala na krcne, k zubarovi a neviem kde este (kedze povedala, ze som zdrava). Som povedala, ze ma neposlala. Takze vysledok je taky, ze ak zapal nezmizne, tak mam ist ku obvodnej na vsetky tie vysetrenia, ci nie som chora (citim sa perfektne). Je mozne, ze mam nejaky skryty zapal v tele alebo bakterie alebo infekciu alebo co, co moze sposobit zapal spojiviek v oku?

sasa121

Na zapálené oči ú veľmi dobré kvapky Activator, veeeeľmi štípu, ale 100% ppomáhajú.Ak máš možnosť si ich zohnať, neváhaj,ak nie tu je moje číslo:0908 958 599

majka s.

vcera som si dala aj vecer pred spanim framykoinovu mast a aj tie kvapky. a rano som mala cervene oci jak paprika. mam vysadit kvapky? obvodna lekarka hovorila, ze nemala by som a mam ich brat dalej. ale ked tu niektori pisete, ze framykoin pomohol... a ako je to s tym vyterom z oka?

majka s

bola som u svojej obvodnej lekarky, ktora volala na alergologiu, lebo som jej povedala, ze mi nezaberaju tie kvapky, co mi dala ocna a obvodna mi povedala, ze mozem mat alergiu na kontaktne sosovky a ze silnejsi alergici alebo astmatici by nemali sosovky nosit. hovorila mi aj, ze mam dalej brat kvapky este par dni, ze ci mi predsa len zapal neprejde. ale asi skusim aj framykoinovu mast. nemoze sa mi nic stat, ak budem kombinovat framykoinovu mast s kortikoidmi (teda tymi kvapkami)? uz mi to musi prejst... inak spominali ste tu aj niekto vyter z oka. co to prepanajana je? to je presne to iste ako vyter z hrdla ci nosa, len sa berie z oka? s tou spilkou ide lekarka alebo sestricka do oka? juj... ako to je? neboli to? nebali ste sa, ze vam buchne spilkou do oka alebo neviem cim inym a ublizi vam?

lucia87

Ahoj Majka!
Raz mi ocna dala na zapal spojiviek tiez kvapky, ktore mi nepomohli, len zhorsili. Sama som si ich vysadila a dala framikoinovu mast na oci (mala som ju od brata, inak je na predpis, lebo je to antibioticka mast). Hned zabrala, uz dalsi den sa to zlepsilo. Je to trochu neprijemne, lebo mas po nej dost mastne oko a musis ju davat poctivo a tusim 5 dni (neviem presne, lebo som ju uz dlho nebrala). Inak ja som mala alergiu na pel a ked som zacala nosit sosovky, oci sa mi v pelovej sezone casto zapalovali. Po asi roku mi to preslo. Mozno si aj ty dostala alergicky zapal.

age44

ale ona nie je doktorka, ona je opticka. ale rozhodne by ti nepchala sosovky do zapaleneho oka. a ked ti dava sosovky tak starostlivo preskusa zrak, ake dioptrie treba a tak.

majka s

no ja chodim k tej v baste - dr. Hurtukova. ci pana... odidem od nej. ale o dr. Lazorikovej som pocula, ze je zlata.