CHLAPI....nerozumiem im

Príspevok v téme: CHLAPI....nerozumiem im
slavuska

Chodim s priatelom 2 a pol roka.Urcite kazda viete ze zaciatky su krasne....ale teraz uz neviem...posledne mesiace len placem a placem...som zo silami v koncoch..ja ho velmi lubim velmi a aj on ma lubi lebo mi to povedal...ale ja nerozumiem preco je ku mne niekedy taky cudny...nevsima si ma...ked sme v bare tak bud hraje futbal a mna necha samu alebo vzdy sa nieco najde...a ked mu to vycitam urazi sa on a povie ze mu vzdy rozkazujem.Ale ja predsa len chcem byt s nim:(((preco je taky?a potom sa mu vzdy musim ja ospravedlnit.:(preco?preco ked lubim musim tak trpiet???

skazaton

ja sa zas hanbim dievcatam sa prihovorit , bez toho aby som sa nepyril :) a ani neviem co mam vraviet , tak kecam uplne nezmysly :( neviete jak to opravit??

poliewoocka

Zena ved rozmyslaj!Nechaj mu volnost!Nemozes byt na nom nalepena permanentne 24 hodin denne!Ze si ta nevsima?Aj on sa chce nejak inak odreagovat!Vyraz si s kamoskami a on nech ide s kamosmi do baru!Len neplac a netryzni sa zbytocnou sebalutostou.KED TA MILUJE NIE JE CO RIESIT...

frontman

nie on je cudny
cudna si ty!
nebud jeho privesok, bud jeho rovnocenna parnerka.
muz potrebuje volnost, ak mu ju nedas, spolahlivo ho odozenies.

Soraja

slavuska moj bylay sa tiez takto spraval, s tym nic nenarobis, mozes mu len povedat, ze ti to vadi, ale skus sa zabavat s nim, chod si zahrat s nim, alebo evzmi vzdy so sebou kamosku a mas o zabavu postarane. Ved nemusi pri tebe sediet non-stop. Dohodnite sa, ze ked pojdete von, bude sa urcity cas zabavat s kamosmi a urcity cas sa bude venovat tebe a mate kompromis a budete spokojni obaja.

maťka99

Ahoj ja som toto tiež už zažila, ale ja som to riešila inak!Nesedela som ako sliepočka na stoličke kým on sa bavil, buď som sa bavila s ním alebo s inými známymi čo tam boli s nami. Potom vždy prišiel za mnou, keď mu došlo že si ho nevšímam.Žiadny chalan nebude pri tebe sedieť a držať ťa za ručičku ver mi,možno pár je takých.

skazaton

neber si to nejak osobne , ale myslim ze ked je s tebou tak dlho , tak sa niekedy s tebou trosku nudi , a futbal je zabavnejsi :) sak si chod s nim zahrat nie ?

sjella

Nuz, ty vies, ze ta lubi, lebo ti to povedal? hm... To clovek vie na zaklade skutkov, chovania sa a nie na zaklade nejakych slov.. povedat sa da hocico.. Ak trpis kvoli jeho chovaniu, alebo kvoli tomu, ze mas pocit, ze nieco nie je tak ako by malo, potom z jeho strany to asi nebude az taka laska... Z toho co pises mi pripada (pri vsetkej ucte) ako buran.. Ked chce byt s kamosmi, hrat futbal, tak ta tam nema tahat... a ak na tvoje podnety zmenit tento stav nereaguje, tak nech ide do kelu.. Asi som ta velmi nepotesila. Skus s nim pokecat, v klude, nie po nejakom jeho dalsom kikse, vysvetli mu, co ti vadi a opytaj sa ho, ako to vidi on a ak sa nic nezmeni, tak rychlo od neho utekaj. laska bud je, alebo nie je. A ak nie je, neboj, ono to preboli... kazdy si tym presiel..